OVO JE UVOD U POLICIJSKI ČAS: Strogo upozorenje iz Instituta za javno zdravlje u Podgorici

Tanjug

12. 10. 2020. u 17:58

Epidemiološka situacija u Crnoj Gori nije dobra, a ako se trend oboljevanja nastavi, treba računati na zatvaranje ugostiteljskih objekata i zabranu kretanja od 22 časa, saopštio je večeras Senad Begić, pomoćnik direktora Instituta za javno zdravlje u Podgorici.

ОВО ЈЕ УВОД У ПОЛИЦИЈСКИ ЧАС: Строго упозорење из Института за јавно здравље у Подгорици

Ilustracija Foto G. Šljivić

Istakao je da ima dovoljno vremena da se građani potrude da Podgorica ne bude zatvorena.

- Jako je nezahvalno govoriti o tome šta će se desiti od ponedeljka do petka, kada radimo presek - kazao je Begić.

Begić je na konferenciji za medije, preneo je portal RTCG, rekao da broj novozaraženih u Podgorici u 14-dnevnom periodu iznosi 1.488.

Odgovarajući na pitanja novinara, Begić je rekako da nije zbeleženo obolevanje u školama.

- Imamo slučajeve obolevanja u zajednici, među onima koji pohađaju školu - ili su đaci ili nastavno osoblje. To je ono što se ne može izbeći i stvar je verovatnoće. Ni nastavnici, ni deca nisu bili izloženi virusu u školi - pojasnio je Begić.

Sreten Kavarić iz Kliničkog centra Crne Gore rekao je da je od 62 pacijenta u KC CG, 17 je životno ugroženo.

- Imamo i dvoje zaražene dece, s jednom majkom pratiljom i oni su dobrog stanja - rekao je Kavarić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

BRITANCI NE MOGU DA VERUJU: Novak Đoković se oglasio u ponoć, ovo je poručio sinoćnjem protivniku