KOMITE OPET PSUJU "ČETNIČKE MAJKE" I VREĐAJU SRBE: Sramne scene u Grahovu, pogledajte kako su dočekali ministra Stijovića (VIDEO)

V. K.

24. 02. 2021. u 21:27

SRAMNO su dočekali pojedinci iz Grahova kod Nikšića ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandra Stijovića.

КОМИТЕ ОПЕТ ПСУЈУ ЧЕТНИЧКЕ МАЈКЕ И ВРЕЂАЈУ СРБЕ: Срамне сцене у Грахову, погледајте како су дочекали министра Стијовића (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Oni su noseći crnogorske zastave, i sa pripremljenim ozvučenjem i preko mikrofona slali ružne poruke na adresu Stijovića kome, kako jedan od nacionalista reče neće dozvoliti da dođe u Grahovo, jer je Grahovo crnogorsko!?

Psovali su "četničku majku" i da ne daju Crnu Goru koju će braniti od dušmana. 

- Niste dobrodošli u Grahovo. Niste jer je većinsko Grahovo crnogorsko. Lako ćete ovog puta moći prebrojati glasove. Moći ćete to da uradite na sve ruke. Niste dobrodošli u Grahovo kao ministar, možete samo doći kao putnik prolaznik ili turista - poručio je jedan od najglasnijih okupljenih.

Bilo je uvredljivih tonova - "vi ste izdajnici, marš odavde".

Tenzije su, međutim, kasnije splasnule kada je  ministar Stijovića rekao da je Vlada premijera Krivokapića Vlada svih građana Crne Gore i da je došao kako bi razgovarao sa meštanim o rešenjima problema u šumarstvu, problema navodnjavanja i drugih kojima je ovaj kraj zaokupljen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

VEČERAS DOLAZI MLAD MESEC U RAKU: Donosi veliku energiju, a evo šta to znači za svaki horoskopski znak