NASILJE NEĆE PROĆI: Vlada Crne Gore oštro osudila napad na novinara Seada Sadikovića

M. S.

20. 03. 2021. u 23:41

VLADA Crne Gore oštro osuđuje napad na novinara Seada Sadikovića tokom tzv. patriotskog skupa danas u Bijelom Polju.

НАСИЉЕ НЕЋЕ ПРОЋИ: Влада Црне Горе оштро осудила напад на новинара Сеада Садиковића

Foto: Novosti arhiva

- Pozdravljamo brzu reakciju nadležnih organa i apelujemo da počinioci budu izvedeni pred lice pravde. Napadi na novinare su apsolutno nedopustivi, a slobodno bavljenje novinarskom profesijom je preduslov za izgradnju demokratskog društva. Nijedna vrsta nasilja u našoj zemlji neće biti tolerisana, a Vlada će biti garant bezbjednosti svakog pojedinca. Pozivamo građane na očuvanje mira i poštovanje epidemioloških mera.

Ovo je u subotu kasno uveče “tvitovala” Vlada Crne Gore posle divljačkog napada “patriota” tokom njihove “protestne auto kolone” u centru Bijelog polja, nakon čega su se usijale društvene mreže, gde se traži hitna smena čelnika Centra bezbednosti Bijelo Polje.


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!