KIDISALI SU KAO ZVERI! Povređeni Beranac za "Novosti" o napadu Komita

Novosti online

11. 04. 2021. u 21:03 >> 22:10

ŠETAO sam sa devojkom, kada su nas iz kolone okićene crnogorskim zastavama zasuli uvredama, a bilo je i flaša. Odjednom su kao pobesnele zveri izleteli iz kola, verovatno su me prepoznali, pa im se to nije dopalo.

KИДИСАЛИ СУ КАО ЗВЕРИ! Повређени Беранац за Новости о нападу Комита

Foto: M.S.

- Znamo svi zbog čega su me napali, ali, ne bh sada o tome. Njih desetak, kidisalo je na mene. Tukli su me krvnički, bacili me na zemlju i šutirali. Meni i devojci su psovali majku. Srećom, naišao je čovek koji me je spasio od tih bitangi - priča za "Novosti" mladi Beranac D.L., koji je u nedelju veče napadnut iz ''komitske'' kolone u ulici ''29 novembra''.

Foto: M.S.

 

- Dobro se završilo, jer, kidisali su na na jednog čoveka, koji je zavapio:Dete od dve godine je sa mnom! Šta vam je? Odustali su, na svu sreću - priča D.G., za "Novosti" posle snimanja u Opštoj bolnici u Beranama gde je dovezen u pratnji policajca, koji ga je odveo da da izjavu pripadnicima policije o celom incidentu, koji se zbio u blizini jedne banke čije kamere su zabeležile događaj.

Kako "Novosti" saznaju, policija u Beranama je brzo reagovala posle ovog incidenta i uhapsila četiri ili pet huligana koji će sutra biti privedeni u Sud za prekršaje, ali, po svoj prilici i predati Osnovnom državnom tužilaštvu, ako se utvrdi da u njihovom ponašanju ima elemenata krivičnog dela.

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (1)

NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!