KOMITSKI POKRET SE OBRATIO SAOPŠTENJEM: Busaju se u grudi i nakon propalog skupa, najavljuju nastavak "otpora"

V. K.

11. 04. 2021. u 21:19

TRAŽENjE "krivca" u Patriotsko komitskom savezu (PKS) i pokušaj naše diskreditacije, samo će im se obiti o glavu, onog trenutka kada shvate da se digla Crna Gora, njeni građani svih vera, da brane svoj dom, poručio je u reagovanju Patriotsko komitski savez.

КОМИТСКИ ПОКРЕТ СЕ ОБРАТИО САОПШТЕЊЕМ: Бусају се у груди и након пропалог скупа, најављују наставак отпора

Komite na ulicama Podgorice / Foto V. Kadić

- Sinhronizovanu kampanju u kojoj je PKS označen kao Milov, Jankov i Markov, predvodi upravo Zdravko Krivokapić, koji nam već dugo crta metu, ne želeći da prihvati jednu jedinu istinu: Da je PKS nastao i zato što njegova crkvena vlada čini sve da Crnu Goru dovede na koljena u svakom smislu i da postoji mnogo građana ove države, među kojima su komite i patriote PKS-a, koji to neće dozvoliti - ističu u saopštenju.

Tvrde da bi mnogi hteli energiju i borbenost PKS-a.

- Imaće je samo oni koje srce izvuče na crnogorske ulice da se zajedno izborimo za pravdu u Crnoj Gori. Boli ga, takođe, što je Veselin Veljović kazao da bi radije bio s nama jedan dan, no 100 godina sa takvom Vladom. Nesposobni političar, a uz to i premijer države koja ne bi postojala da se on pitao, svaku podršku koju dobija naša partija, naravno da će okrenuti 'na svoju vodenicu - dodaju u saopštenju.

Iz PKS-a navode da ništa neće slomiti otpor prema nenarodnoj, klerikalnoj, anticrnogorskoj, antidemokratskoj vlasti koja je naumila da nam uništi našu svetinju Crnu Goru.

- Mogu njegovi portali, mediji, srpska trlababa trač novine, Informeri i Kuriri, lupati do zore, mogu nas razni Sergeji slikavati do besvesti, privoditi u garaže i stanice, mogu nas udarati autima - pišu u saopštenju.

Traženje "krivca" u PKS-u i pokušaj diskreditacije, samo će im se, kako navode, obiti o glavu.

- Onog trenutka kada shvate da se digla Crna Gora, njeni građani svih vera, da brane svoj dom - istakli su u saopštenju.

Krivokapićevo obraćanje sa "dragi narode", kako navode, samo pojačava prezir prema čoveku koji ne prihvata da je Crna Gora država mnogih naroda, a ne samo "njegovog".

- Njegova opsednutost da je sve buntovno i plaćeno nekim parama, teška je zabluda u kojoj živi, jer voleti čisto, bezuslovno i časno svoju domovinu, najveća je plata duhu i postojanju na ovoj izmučenoj zemlji - zaključili su u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

VEČERAS DOLAZI MLAD MESEC U RAKU: Donosi veliku energiju, a evo šta to znači za svaki horoskopski znak