OGLASILA SE UPRAVA POLICIJE CRNE GORE: Traže se učesnici incidenta na Cetinju

V. K.

15. 04. 2021. u 15:40

UPRAVA policije saopštila je da cetinjska policija preduzima aktivnosti iz svoje nadležnosti kako bi identifikovali učesnike incidenta koji se dogodio u ranim jutarnjim časovima na Cetinju, ispred internata Bogoslovije u naselju Donje polje.

ОГЛАСИЛА СЕ УПРАВА ПОЛИЦИЈЕ ЦРНЕ ГОРЕ: Траже се учесници инцидента на Цетињу

Foto: V.K.

- Policiji je danas oko 10,40 prijavljeno da je oko 2,45 ispred internata Bogoslovije više osoba upućivalo reči uvredljive sadržine na verskoj i nacionalnoj osnovi učenicima i sveštenstvu koji borave i rade u ovoj ustanovi. Izlaskom na lice mesta policija nije zatekla oštećenja na zgradi internata. U toku je prikupljanje obaveštenja od očevidaca događaja, izuzimanje snimaka sa nadzornih kamera iz neposredne blizine internata i rad na identifikaciji učinilaca ovog nemilog događaja. Pripadnici Odeljenja bezbednosti Cetinje preduzeće aktivnosti iz svoje nadležnosti da se učenici Internata osećaju bezbedno i da se zaštiti imovina internata Bogoslovije - zaključuje se u saopštenju.

Polomili auto

Uz napad na Bogosloviju, cetinjskim huligaima meta je bilo i vozilo vernika Petra Lekića, koje su napadači demolirai. Sve ovo dešavalo se u vreme policijskog časa, kada su nadležni zbog epidemioloških mera uveli zabranu kretanja od 22 sata do 5 ujutru.

Foto: Privatna arhiva

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

VEČERAS DOLAZI MLAD MESEC U RAKU: Donosi veliku energiju, a evo šta to znači za svaki horoskopski znak