PRVA KARTICA ZA DRAGANU: Benefiti za penzionere od oktobra

B.B.

30. 08. 2023. u 14:33

PRVU penzionersku karticu predsednik opštine Zvezdara Vladan Jeremić, svečano je uručio penzionerki Dragani Rajić, poželivši joj da dugo godina i na pravi način koristi karticu.

ПРВА КАРТИЦА ЗА ДРАГАНУ: Бенефити за пензионере од октобра

Foto: Opština Zvezdara

Jeremić se zahvalio svim prisutnim zvezdarskim penzionerima isičući da su oni decenijama unazad gradili i stvarali ovu opštinu.

- Penzionerske kartice koje vam danas uručujemo predstavljaju znak zahvalnosti države za sve što ste činili. Želim Vam da dugo godina u zdravlju koristite benefite koje vam omogućava projekat penzionerske kartica - rekao je predsednik opštine.

U ime Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje prisutnim penzionerima se obratila Jelica Timotijević, direktorka Sektora za odnose sa javnošću, koja je tom prilikom istakla da je ovo prva podela kartica na ovakav način, naglasivši posebno značaj korišćenja kartica.

Inače, penzionerske kartice počeće da se koriste od 1.oktobra, a kako su napomenuli u Fondu PIO- do sada je više od 400 preduzeća potpisalo ugovore sa Fondom penzijsko invalidskog osiguranja, a još toliko je u pripremi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BRUKA I SRAMOTA: Ovo je Novak Đoković doživeo u Rimu