ZADRŽAVANJE NA NAPLATNOJ RAMPI I DO 15 MINUTA: Poslednje informacije o saobraćaju u Srbiji (FOTO)

Novosti online

10. 07. 2021. u 08:34

PREMA poslenjim informacijama Puteva Srbije ovog subotnjeg jutra nema većih gužvi ni zadržavanja na većini saobraćajnica.

ЗАДРЖАВАЊЕ НА НАПЛАТНОЈ РАМПИ И ДО 15 МИНУТА: Последње информације о саобраћају у Србији (ФОТО)

Foto: Novosti

Na putu Knjaževac - Svrljig - do 13.7.2021.g, od 7 do 17 časova obavljaće se radovi na održavanju kolovoza, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na putu Stara Pazova - Stari Banovci, do 25.7.2021. g, u toku svetlog dela dana obavljaju radovi na rekonstrukciji kolovoznog zastora uz naizmenično propuštanje vozila.

Na naplatnoj rampi Stara Pazova je jutros došlo do velikih gužvi pa su se još u 05:30 vozila zadržavala i po 15 minuta.

Auto-put E-75, petlja Umčari – petlja Vodanj, u zoni petlje Vodanj, u smeru ka Nišu, od 12.7. do 16.7.2021. g, radovi na rehabilitaciji kolovoza. Tokom izvođenja radova, u smeru Beograd - Niš, saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera i preticajnom saobraćajnom trakom smera Beograd-Niš sa obezbeđenim izlivom sa i ulivom za petlju Vodanj. U smeru Niš-Beograd, saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom, a za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka.

Na putu Valjevo (Brežđe) – Brežđe i Brežđe - Srasla Bukva, 10.7.2021. g, od 8 do 20 č, biće obustavljen saobraćaj zbog održavanja auto-relija „5. Reli Mionica" na delu državnih puteva. U toku održavanja auto-relija saobraćaj će regulisati saobraćajna policija.

Na putu Sombor (Apatin) - Bogojevo (Apatin), 17.7.2021. g, od 17 do 19 č, izmena režima saobraćaja zbog održavanja priredbe "Defile motorista" 2021. U toku izvođenja defilea saobraćaj će regulisati saobraćajna policija.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

• Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30:

- na graničnom prelazu Horgoš, zadržavanje na izlazu za teretna motorna vozila je 90 minuta,

- na graničnom prelazu Horgoš, zadržavanje na ulazu za putnička motorna vozila je 60 minuta,
- na graničnom prelazu Gostun, zadržavanje na izlazu za putnička motorna vozila je 30 minuta,
- na graničnom prelazu Preševo, zadržavanje na izlazu, za putnička vozila je 45 minuta.
Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

U Beogradu ove subote nema većih gužvi ni zadržavanja. Sve ulice su prohodne.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

BRITANCI NE MOGU DA VERUJU: Novak Đoković se oglasio u ponoć, ovo je poručio sinoćnjem protivniku