VREMENSKA PROGNOZA ZA NEDELJU 11. JUL: Pogledajte kakvo nas vreme očeku danas i do 18. jula (FOTO)

Novosti online

11. 07. 2021. u 01:17

U SRBIJI će danas u većem delu biti promenljivo oblačno, mestimično sa kratkotrajnom kišom, pljuskovima i grmljavinom.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА НЕДЕЉУ 11. ЈУЛ: Погледајте какво нас време очеку данас и до 18. јула (ФОТО)

Foto: D. Balšić

Na istoku će biti pretežno sunčano. Duvaće slab, istočni i severoistočni vetar. Najniža temperatura biće od 16 do 22, najviša od 30 do 34 stepena.

Vremenska prognoza za Beograd

U Beogradu pre podne biti pretežno sunčano, posle podne promenljivo oblačno sa kratkotrajnim pljuskom i grmljavinom.

Najniža temperatura biće 22, najviša 33 stepena.

Foto: RHMZ

Vremenska prognoza do 18. jula

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 18. jula, u ponedeljak pretežno sunčano, posle podne u planinskim predelima retka pojava kratkotrajnih pljuskova i grmljavine.

U utorak i sredu sunčano i veoma toplo sa najvišom temperaturom od 34 do 38 stepeni. U sredu uveče na zapadu i severozapadu pljuskovi i grmljavina. Od četvrtka promenljivo i svežije sa češćom pojavom pljuskova i grmljavine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

„NEPOBEDIVI” OSVAJAJU PANČIĆEV VRH: Invictus Challenge by Mozzart i ove godine na Kopaoniku