HITNO UPOZORENJE RHMZ: Srbija će i danas “proključati”, a zatim slede nepogode

Tanjug

15. 07. 2021. u 11:10

RHMZ izdao je danas upozorenje da će na jugoistoku i istoku Srbije biti veoma toplo sa najvisom temperaturom od 34 do 36 stepeni.

ХИТНО УПОЗОРЕЊЕ РХМЗ: Србија ће и данас “прокључати”, а затим следе непогоде

Foto Z. Jovanović

Takođe, izdato je i upozorenje na kratkotrajne vremenske nepogode od 16. do 19. jula.

VREMENSKA PROGNOZA ZA VIKEND

Od petka do ponedeljka biće promenljivo oblačno sa čestom pojavom kiše, pljuskova i grmljavine. Ponegde nepogoda sa jakim pljuskom, velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom, saopštio je RHMZ.

VREMENSKA PROGNOZA ZA PETAK

Prema prognozi, sutra će u Srbiji biti promenljivo oblačno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Posle podne ponegde nepogoda sa jakim pljuskom, velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom. Duvaće slab i umeren, istočni i severoistočni vetar.

Najniža temperatura od 17 do 21, najviša od 29 do 33 stepena.

VREMENSKA PROGNOZA ZA BEOGRAD

U Beogradu će sutra biti promenljivo oblačno, povremeno s kišom, pljuskovima i grmljavinom, uglavnom posle podne. Vetar slab i umeren, istočni. Najniža temperatura 20, najviša 29 stepeni.

VREMENSKA PROGNOZA ZA SEDAM DANA

Prema izgledima za narednih sedam dana, do 23. jula, do utorka se očekuje promenljivo oblačno s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Ponegde nepogoda sa jakim pljuskom, velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom.

Od srede pretežno sunčano, posle podne ponegde kratkotrajni pljusak sa grmljavinom. Temperatura oko prosečnih vrednosti, najvisa od 26 do 31 stepen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!