VREMENSKA PROGNOZA ZA UTORAK 20 JUL: Pogledajte kakvo nas vreme očekuje danas - RHMZ objavio još jedno upozorenje! (FOTO)

Novosti online

20. 07. 2021. u 01:19

U SRBIJI će vreme danas biti pretežno oblačno, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom, a više padavina se očekuje u prvom delu dana.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА УТОРАК 20 ЈУЛ: Погледајте какво нас време очекује данас - РХМЗ објавио још једно упозорење! (ФОТО)

Foto: D. Balšić

Od podneva na severu, a do kraja dana i u ostalim krajevima prestanak padavina i postepeno smanjenje oblačnosti.

Vetar slab i umeren severozapadni. Najniža temperatura od 16 do 20, najviša od 24 do 28 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vremenska prognoza za Beograd

U Beogradu ujutro i pre podne pretežno oblačno, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Sredinom dana prestanak padavina i postepeno smanjenje oblačnosti.

Vetar slab severozapadni. Najniža temperatura 19, a najviša 26 stepeni.

Foto: RHMZ

 

Novo upozorenje RHMZ

Na području Srbije još danas lokalna pojava jačih pljuskova sa grmljavinom (uz količinu padavina veću od 20 mm za 3 h) sa tendencijom postepene stabilizacije vremena posle podne i uveče.

Izdato je i Hidrološko upozorenje:

Na manjim bujičnim vodotocima na slivovima Jadra, Kolubare, Crnice, Lepenice, Lugomira, Resave, Ravanice, Mlave i Timoka sa pritokama tokom 19/20. jula mogući su kratkotrajni nagli porasti vodostaja sa manjim lokalnim izlivanjima.

 

Vremenska prognoza za naredne dane

Pretežno sunčano. U planinskim predelima ponegde popodnevni kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom. Do subote temperatura bez bitnije promene, a zatim u porastu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

„NEPOBEDIVI” OSVAJAJU PANČIĆEV VRH: Invictus Challenge by Mozzart i ove godine na Kopaoniku