PONOVO PEŠKE DO BEOGRADA: U slučaju Đorđa Joksimovića nema pomaka

Novosti online

24. 07. 2021. u 19:25

ĐORĐE Joksimović iz Kragujevca, čije su tri ćerke smeštene u hraniteljsku porodicu, sedmi put je krenuo peške za Beograd!

ПОНОВО ПЕШКЕ ДО БЕОГРАДА: У случају Ђорђа Јоксимовића нема помака

Foto M. Luković

Joksimović pred Osnovnim sudom u Kragujevcu vodi postupak protiv Centra za socijalni rad "Solidarnost" za vraćanje roditeljskog prava.

- Sledeće ročište je krajem meseca - kaže Joksimović i dodaje da je sud naložio njegovo veštačenje koje u klinici "Dr Laza Lazarević" košta 120.000 dinara.

Joksimović kaže da nema taj novac, a navodi da u Beograd ide da bi se ponovo obratio nadležnim institucijama.

- Ponovo sam krenuo da se obratim celom rukovodstvu zemlje Srbije, da se donese neki zakon, neki red i da za porodicu bude većeg uspeha i da deca mogu da žive sa svojom porodicom u Kragujevcu i u Srbiji uopšte - kaže Đorđe.

Već šest godina Đorđe Joksimović trči do životnog cilja - da vrati decu iz hraniteljske porodice. Došao je do praga mnogih institucija, a u martu ga je primio i predsednik Aleksandar Vučić.

Za sada nema pomaka u njegovom slučaju.

(RTS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

„NEPOBEDIVI” OSVAJAJU PANČIĆEV VRH: Invictus Challenge by Mozzart i ove godine na Kopaoniku