VERNICI koji su prošle nedelje išli pod manastir Ostrog ostali su zatečeni nesvakidšnjim prizorom oskudno obučene devojke.

Mama

30.07.2021. 18:26

Bon ton treba uvesti kao redovan predmet od prvog osnovne.Deca uce sa tv ekrana a to je ko kupleraj.Obzirom da ima mnogo stranaca a kulture su razlicite obavezno stavite panoe sa uputstvom o odevanju i ponasanju prikom poseta verskim objektima!!! Na Aerodro.ima i granicnim prelazima postaviti brosure sa uputstvima o ponasanju u nasoj zemlji.Ko nezna moze da procita-dostupno je a onda opomena i kaznjavanje.

Djordje

30.07.2021. 21:28

A šta je čudno? Sve iz kuće podje. Majke glume žrtve, kćerke ničemu ne nauče, one hoće da budu slobodne navodno kao muškarci i izgube se u vremenu i prostoru. Plus potreba da se sve menja, pa i crkva. Nema toga što motka i motika ne mogu da izleče.

Mladic

30.07.2021. 22:31

Jos jedan dokaz da vecina svijeta ide na Ostrog samo da se slikaju i da nema veze nikakve sa vjerovanjem i treba zabraniti da kaljaju Svetinju

Auuu ljudi

31.07.2021. 00:26

Leto je, vrucine, bila na Ostrogu na Jovanjadan, za Neuke 7.jula 1999.god, oskudno odevena, dobili tamo i suknje i marame i muskarci neke pantalone.....iiiii Sve je ok, ali nije bilo raznih da Slikaju i salju ka ona Kompleksaci sanja marinkovic

Prolaznik

31.07.2021. 07:07

Verovatno da je nije imao ko naučiti a i ona ne ide za tim šta ide a šta ne ide negde i kako se treba ponašari i odevati. Razumem ja da su vreli dani i da sunce prži i da moramo oskudno da se oblačimo ali ako smo već naumili da posetimo manastir valjda moramo i da razmišljamo da takav tamo ne ulaziš pa poneseš neku brzu i laku dugačku prrobuku kojjom možeš da prekriješ golo telo. Isam to uvek radim kad u letnjem periodu idem u posetu nekom manastiru. Ne radi ona ovo namerno čak i ne razmišlja da je to bezobrazno samo malo više priče u porodici i sve se može rešiti kod većine.

Bungi

31.07.2021. 08:05

Nije dijete krivo što je roditelji nisu naučili elementarne stvari kućnog vaspitanja, u kakvoj se odjeći posjećuje crkva i manastir.Da je grijeh biti go, Bog bi ljude donosio na svijet obučene kao i sve ostale sisare.

Djordje

31.07.2021. 09:16

Hahaha koje licemerje pecinskih ljudi! Bog je navikao na gole ljude, ima li negde njegove izjave da je sramota biti go? Da mu to smeta deca bi se radjala sa pantalonama!