OBJAVLJENE PRVE INFORMACIJE O ŠTETI: Zemljotres u Kragujevcu uznemirio građane - tvrdili da je dosta jači

Novosti onlajn

03. 11. 2021. u 07:48

PRVE nezvanične informacije kažu da nema povređenih niti većih oštećenja u zemljotresu koji je 25 minuta posle ponoći pogodio Kragujevac, piše sajt U centar.

ОБЈАВЉЕНЕ ПРВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О ШТЕТИ: Земљотрес у Крагујевцу узнемирио грађане - тврдили да је доста јачи

Novosti

 Radio-televizija Kragujevac je javila da je epicentar bio kod Grošničkog jezera.

- U toku noći javilo nam se dosta čitalaca koji su zbog subjektivnog osećaja tvrdili da je zemljotres bio dosta jači - piše U centar.

Podrhtavanje tla osetilo se u Beogradu, Kniću, Lapovu, Batočini i drugim gradovima.

Foto: PrintskrinTvitter/emsc

Isprva, Evropsko-mediteranski seizmološki centar (EMSC) objavio je da je potres magnitude 4,4 stepena po Rihterovoj skali. Međutim, oni su kasnije "korigovali" prvobitnu vest i objavili da je ipak jačine 3,9.

Inače, ovo je treći jači zemljotres u Šumadiji. Nedavno je epicentar bio kod Mladenovca od 3,7 Rihtera, a poslednji zemljotres u Kragujevcu bio je početkom ove godine. Podrhtavanje tla dogodilo se 25. januara u 11.51. Bio je jačine magnitude 3,3 jedinica Rihterove skale.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

 

BONUS VIDEO:

KADA JE VRUĆINA, LIČI NA SAHARU: Slano jezero, a u vojvođanskoj ravnici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

BRITANCI NE MOGU DA VERUJU: Novak Đoković se oglasio u ponoć, ovo je poručio sinoćnjem protivniku