VUČIĆ MOTIVISAO GRAĐANE: Veliki broj građana se vakcinisao nakon što je predsednik primio treću dozu

Novosti online

09. 11. 2021. u 08:16

ALEKSANDAR Vučić, predsednik Srbije, u nedelju je primio treću dozu vakcine protiv virusa korona, a pokazalo se da je taj potez motivisao građane da i sami prime cepivo.

ВУЧИЋ МОТИВИСАО ГРАЂАНЕ: Велики број грађана се вакцинисао након што је председник примио трећу дозу

Foto: Printskrin/Pink

Naime, u ponedeljak, 8. novembra, dato je čak 6.535 prvih doza vakcine, što je najviše od 14. juna.

Ovo je 50 odsto iznad proseka ponedeljkom, ali i radnim danima prošle nedelje.

Nakon što je primio treću dozu "Sinofarm" vakcine, predsednik Vučić se obratio građanima i još jedanput se zahvalio svim medicinskim radnicima koji učestvuju u ovom velikom i teškom poslu.

- Ovo traje već godinu dana, pričam o vakcinaciji, niko ne pita te ljude koji su najveći teret podneli.

Predsednik je zatim zamolio ljude da se vakcinišu.

- Ja nisam ni ubod igle osetio ovaj treći put. Ja sam samo jedanput proveravao antitela, ali sam išao u Brus gde me je dočekalo 6 ili 7 hiljada ljudi i nisam se zarazio. I da jesam, sasvim sigurno je da bih preživeo.

- Ovi lekari zadužili su nas najviše i rizikuju svoje živote za naše. Moramo da im damo neki vid beneficija, ili kroz platu ili kroz beneficirani radni staž u znak zahvalnosti za sve što su do sada uradili - poručio je predsednik. 

BONS VIDEO - Srpska fabrika vakcina

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (58)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!