STANJE NA PUTEVIMA: Bolji uslovi vožnje nego prethodnih dana, i dalje potreban oprez

Tanjug

05. 12. 2021. u 07:28

POSLE prohladnog i mestimično maglovitog jutra uslovi vožnje jutros su bolji u odnosu na predhodne dane, u prvoj polovini dana u nižim predelima sa suvim kolovozima, slabijim intezitetom saobraćaja i sa dobrom prohodnošću puteva, saopštio je AMSS.

СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА: Бољи услови вожње него претходних дана, и даље потребан опрез

Foto: pixabay

Iako su snežne padavine prestale u planinskim predelima centralne, zapadne i jugozapadne Srbije, nastavljaju se zimski uslovi vožnje, a tokom noći i jutra zbog mraza dolazi do formiranja leda na kolovozu.

U najtoplijem delu dana na putu ima raskvašenog snega zbog toga je upotreba zimskih guma i zimske opreme obavezna. U drugom delu dana, tokom večeri na putevima u Srbiji očekujem se veći broj vozila i intezivniji saobraćaj.

Nema zadržavanja na naplatnim stanicama na autoputevima.

Prema informacijama Uprave granične policije , u 5:15 časova, kamioni na Batrovcima , izlaz, TMV - 60 minuta. - GP Šid, izlaz, TMV - 60 minuta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!