ULOGA ROKFELERA I BŽEŽINSKOG U „TRILATERALI“: Predavanje Milorada Vukašinovića na Jutjub kanalu KCNS

J.S.

25. 01. 2022. u 20:44

POSLE predavanja o Savetu za inostrane poslove i Bilderberg grupi, Milorad Vukašinović priču o uticajnim organizacijama svetske zakulise proširuje predstavljajući Trilateralnu komisiju – savez dovoljno moćan da utiče na izbor jednog američkog predsednika.

УЛОГА РОКФЕЛЕРА И БЖЕЖИНСКОГ У „ТРИЛАТЕРАЛИ“: Предавање Милорада Вукашиновића на Jутјуб каналу КЦНС

Foto: KCNS

Nastala 1973. na imanju Dejvida Rokfelera, Trilaterala je, iako identičnih ciljeva o jednoj svetskoj državi i jedinstvenoj svetskoj vladi kao pomenute organizacije, funkcionisala kroz model prikrivenih akcija, podzemnog i neformalnog delovanja. Njen ideolog bio je čuveni geopolitičar Bžežinski, koji je nakon pisanja programa „Iskaz o ciljevima" postao ključna spoljnopolitička ličnost.

Vukašinović navodi neke od važnih tema koje su razmatrane u okvirima Trilaterale i napominje: „Mi smo savremenici svih tih procesa koji se više ne dešavaju iza scene, nego pred nama".Jedan deo izlaganja posvećen je stanju u državama Trilaterale, koje su se suočavale sa velikim unutrašnjim problemima.

Na ovom mestu Vukašinović skreće pažnju gledalaca na knjigu Smilje Avramov "Trilateralna komisija. Svetska vlada ili svetska tiranija?", koju apostrofira kao najbolje napisano delo o Trilaterali, ali i izuzetno problematično po autorku koja je obelodanila do tada nepoznate dokumente i otkrila tajne planove.

Predavanje Milorada Vukašinovića na temu „Geopolitika trilateralizma" može se u celosti pogledati na Jutjub kanalu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)