HAPŠENjE Igora D., osumnjičenog da je kao pripadnik vehabijskog pokreta poslednjih nekoliko godina bio u stalnom kontaktu sa vođama ID, ponovo je u srpskoj javnosti pokrenulo temu vehabizma.

Komentari (6)

BG

20.02.2022. 09:21

Ne rukuju se sa ženama! ? Kakav idiotizam! Bolestan svet. Pa životinji se pridje pa se pomazi a kamoli (coveku, ženi)... Da nije žena ne bi bilo ni nijh, da li im je to neko nekad rekao? Strašno ... Ccc...

Sasa

20.02.2022. 09:50

Pohapsiti ih, ako imaju dolazi da su ekstremisti. Koji nisu rodjeni na teritoriji srbije (ima ih sigurno, prebegli sa kosova, bih, albanije ranijih godina) oduzeti drzavljanstvo i deportovati iz zemlje. A domace na dozivotnu robiju, ali radnu. Nema tu filozofije.

Bara

20.02.2022. 10:13

Kako 13g,8g za terorizam i rasnu mrznju . On cim izadje opet jovo nanovo. Ne priuznaje nas sud samo Alahov obsa mu suditi po Šerijatu-idseci mu glavu i idemo dalje. Sta je sporno mi moramo pratiti demokratske puteve i uvesti sa sve muslimane Šerijatski zakon da nam se ne izvlačili i smejali u lice.

ban Kulin

20.02.2022. 11:25

Islam = velikoarapski velikohegemonizam! Kao što ste i samo naveli u svom tekstu, vehabije su učene u arapskim zemljama, tamo ih Arapi instruišu za svoje političke ciljeve, a to je osvajanje sveta pod maskom nekakve religije to jest islama, a ustvari se sve vreme radi o velikoarapskom velikohegemonizmu i želji da se ceo svet potčini arapskim klerofašističkim nacistima!

liberat

20.02.2022. 14:09

Zabraniti pokret vehabista u Srbiji, jer se radi o običnoj kriminalnoj i terorističkoj organizaciji. Nepojmljivo je kako državne vlasti olako tretiraju taj "zloćudni tumor" na teritoriji Srbije. Zapleniti im svu imovinu, a pristaše poslati u neke islamske države koje ih podupiru i to je to. Tamo će biti među svojima. Ovo je samo dokaz da mi hranimo zmiju unutar Srbije, ali i govori o nedostatku vizije političkog vrha Srbije u prepoznavaju trajne opasnosti za Srbiju.