VREMENSKA PROGNOZA ZA UTORAK, 10. MAJ: Pogledajte kakvo nas vreme očekuje danas i naredne nedelje

Tanjug

10. 05. 2022. u 01:00

U SRBIJI će sutra biti promenljivo oblačno vreme, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, dok će više sunčanih intervala biti na severu zemlje.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА УТОРАК, 10. МАЈ: Погледајте какво нас време очекује данас и наредне недеље

Foto: Tanjug/S.A.

Vetar će biti slab do umeren severozapadni i zapadni, a jutarnja temperatura od 6 °C na jugu do 13 °C na severu. Najviša dnevna temperatura od 22 do 26 °C.

Vreme u Beogradu

U Beogradu će u utorak biti promenljivo oblačno, po podne i uveče povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab do umeren severozapadni i zapadni, a jutarnja temperatura od 11 °C do 13 °C, najviša temperatura oko 24 °C.

Vremenska prognoza za sedam dana

Prema prognozi RHMZ vreme u našoj zemlji će početkom narednog perioda od sedam dana biti pretežno sunčano uz osetni porast dnevne temperature.

U sredu ponegde u brdsko-planinskim predelima, a u petak i subotu nestabilnije, mestimično sa lokalnom pojavom pljuskova i grmljavine.

Početkom naredne sedmice pretežno sunčano, samo u brdsko-planinskim predelima moguća kiša ili pljuskovi sa grmljavinom.

BONUS VIDEO - CIPELE IZ KOZNIKA ČEKALE 400 GODINA: Otkriće arheologa između Aleksandrovca i Brusa

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ZABRANA BRAKA PRE PUNOLETSTVA: Menja se Porodični zakon, sud više ne može da odobri venčanje maloletnicima