"VUČIĆU NE MOGU DA OPROSTE ŠTO MU NISU ZATRLI KUĆU I IME" Vulin: "Hrvatska se nikada nije odrekla ideologije ustaštva"

Novosti onlajn

23. 05. 2022. u 20:12

PREDSEDNIK Pokreta socijalista i ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin povodom najnovijih napada na predsednika Vučića koji dolaze iz Hrvatske: Vučiću ne mogu da oproste što mu nisu zatrli i kuću i ime, a dali su sve od sebe.

ВУЧИЋУ НЕ МОГУ ДА ОПРОСТЕ ШТО МУ НИСУ ЗАТРЛИ КУЋУ И ИМЕ Вулин: Хрватска се никада није одрекла идеологије усташтва

Foto: Tanjug

- Hrvatska se nikada nije odrekla ideologije ustaštva i jedina politika koju ima prema Srbima je politika nasilja i proterivanja. Vučiću ne mogu da oproste što je stvorio uspešnu i snažnu Srbiju, podigao njenu vojsku i prekinuo sa ćutanjem o zločinima ustaša i u Drugom svetskom i u građanskom ratu tokom devedesetih godina, ali Vučiću posebno ne mogu da oproste što je unuk jasenovačkog mučenika i sin jedva preteklog Srbina iz Čipuljića - rekao je Vulin.

- Vučiću ne mogu da oproste što mu nisu zatrli i kuću i ime, a dali su sve od sebe - izjavio je lider Pokreta socijalista i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin reagujući na nove napade na predsednika Vučića koji dolaze iz Hrvatske i na zahtev potpredsednika "Mosta" da se podigne optužnica protiv Vučića.

BONUS VIDEO:

OTVOREN SAJAM POLJOPRIVREDE U NOVOM SADU: Vučić i Orban na svečanoj ceremoniji

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

JEDAN OD NAJSTRAVIČNIJIH NAPADA AJKULE: Morska neman usmrtila tinejdžera - odgrizla mu polni organ, mladiću nije bilo spasa (VIDEO)