UPOZORENJE ZA VOZAČE: Radovi na putevima i udesi

Novosti online

09. 07. 2022. u 18:45

JAVNO preduzeće Putevi Srbije dalo je upozorenje za vozače zbog radova i udesa na saobraćajnicama u Srbiji.

УПОЗОРЕЊЕ ЗА ВОЗАЧЕ: Радови на путевима и удеси

Nikola Fifić

Na Auto-putu E-75, na deonici petlja Leskovac Jug-petlja Grdelica, kod mesta Kopašnica, u smeru ka Vranju, zbog saobraćajne nezgode saobraćaj se odvija voznom saobraćajnom trakom. Ekipe su na terenu.

Molimo učesnike u saobraćaju da voze pažljivo i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Obustava saobraćaja na državnom putu II A reda broj 129, preko mosta na Tisi u Titelu

JP „Putevi Srbije" Vas obaveštava da će 10.07.2022. godine u periodu od 8 do 18 časova doći do potpune obustave saobraćaja na državnom putu II A reda broj 129, Titel – Perlez, most na Tisi.

Za saobraćaj se zatvara most zbog asfaltiranja pristupnih saobraćajnica, biće dozvoljen prolaz preko mosta hitnim službama, vatrogascima i policiji.

Alternativni putni pravac: Titel-Šajkaš (IIA 129), Šajkaš-Đurđevo-Žabalj (IIA 114), Žabalj-Zrenjanin (IB 12) i Zranjanin-Perlez (IB 13).

Nakon 18 časova, saobraćaj će se odvijati prema postavljenoj privremenoj saobraćajnoj signalizaciji.

​​

* Normalizovan saobraćaj nakon saobraćajne nezgode na državnom putu II A reda broj 137, kod mesta Donja Badanja, kod Loznice.

* Auto-put E-763, deonici petlja Ub - petlja Lajkovac, do 01.11.2022.g, radovi na održavanju leve kolovozne trake, za saobraćaj se zatvara izlaz na petlji Ub, u smeru ka petlji Surčin Jug, a saobraćaj se odvija dvosmerno u desnoj kolovoznoj traci ( od km 41+000 do km 47+800).

* Auto-put E-75, petlja Horgoš – petlja Subotica-sever, smer ka Beogradu - radovi na demontaži i montaži zaštitne ograde u razdelnom pojasu do 28.07.2022. g. Zatvorena je preticajna saobraćajna traka i saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom sabraćajnom trakom.

* Zrenjanin – Ečka, od 11.07.2022.g, počinju radovi na fazi 2b pojačanog održavanja kada će na snazi biti totalna obustava saobraćaja od raskrsnice ulica Dositeja Obradovića / Beogradska do kružne raskrsnice ulica Beogradska / Baranjaska / Pere Dobrinovića u Zrenjaninu. Za vreme izvođenja radova koristiće se alternativni putni pravac ulicama Opovačka / Lazarevački drum / Banatska/ Miletićeva. Planirano trajanje izvođenja radova na ovoj deonici je 30 dana.

Završeni su radovi na deonici od km 125+915 do km 127+210 i od km 122+910 do km 122+990.

* Valjevo (Brežđe) – Brežđe, od Rajkovića do Bogdanovića brdo i Brežđe – Srasla bukva, od Bogdanovića brdo do Kozomora, zbog manifestacije „6. Reli Mionica" 10.07.2022. od 8 do 20č, biće obustavljen saobraćaj.

* Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

* Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova:

-na graničnom prelazu Horgoš, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta,

-na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 40 minuta,

-na graničnom prelazu Preševo, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 90 minuta,

na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 40 minuta,

-na graničnom prelazu Batrovci, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 30 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!