(NE)NAMERNA GREŠKA NEDELJNIKA "VREME": Vojnog atašea Srbije označili kao uhapšenog policajca Kendiju (FOTO)

Novosti onlajn

10. 08. 2022. u 14:41

NEDELjNIK "Vreme" u svom najnovijem izdanju, načinio je veliku materijalnu, slučajnu ili namernu, grešku, gde su u tekstu Vladimira Tokalića, vojnog atašea i bivšeg šefa obezbeđenja predsednika Aleksandra Vučića, označili kao Milana Kendiju.

(НЕ)НАМЕРНА ГРЕШКА НЕДЕЉНИКА ВРЕМЕ: Војног аташеа Србије означили као ухапшеног полицајца Кендију (ФОТО)

Foto: Printscreen

U tekstu pompeznog naslova "Vodič kroz Jovanjicu - ko je ko i šta je šta u najvećem sudskom i političkom skandalu u Srbiji", koji uz sliku Slobodana Milenkovića, poznatijeg kao "Mali Senta", zauzima i naslovnu stranu nedeljenika, "Vreme" je pogrešno spojilo ime i lik - i to Milana Kendije, koji je među uhapšenim policajcima i agentima BIA u slučaju "Jovanjica", a za koje se sumnja da su sarađivali sa Predragom Koluvijom. 

Foto: Printscreen

Na jednoj od fotografija koje su ilustrativno priložene uz tekst nalazi se i predsednik Vučić sa svojim obezbeđenjem, a jedan od pripadnika obezbeđenja šefa države na slici nedeljnika "Vreme" označen je kao Milan Kendija. 

Foto: Printscreen

Greška nedeljnika "Vreme" utoliko je veća što je u pitanju ugledna ličnost, potpukovnik Tokalić koji je već sedam godina u diplomatskoj služi i radi kao vojni ataše Republike Srbije u Abu Dabiju. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)