SAKRILA SE POD HAUBU: Nerealan prizor na graničnom prelazu Gradina (FOTO)

Novosti Onlajn

25. 03. 2023. u 18:00

NA GRANIČNOM prelazu Gradina su carinici u saradnji sa policijom pronašli ilegalnu imigrantkinju koja je pokušala da pređe granicu skrivena ispod haube automobila.

САКРИЛА СЕ ПОД ХАУБУ: Нереалан призор на граничном прелазу Градина (ФОТО)

Foto: Ministarstvo finansija/Uprava carina

Carinici su u saradnji sa policijom u petak 24. marta 2023. godine sprečili pokušaj jedne ilegalne imigrantkinje da pređe granicu skrivena ispod haube automobila. Incident na graničnom prelazu Gradina dogodio se tokom večeri u ptak kada je izdvojen sa strane automobil marke "pežo 407" sa stranim registarskim tablicama.

Vozilom je upravljao strani državljanin (32) koji je izjavio da nema ništa da prijavi, ali su se carinici ipak odlučili da vozilo detaljnije pogledaju. Otvorili su hauub i ostali su zatečeni prizorom koji je bio pred njima - u prostoru između hladnjaka i motora bila je skrivena žena.

Pomenuti prostor veoma je rizičan zbog vreline motora, kao i zbog skučenog motora. Pretpostavlja se da je ovaj način prevoženja ilegalnih migranata moguć samo na kratkim deonicama puta, dovoljnim da se pređe granični prelaz. Pronađena migrankinja je zajedno sa vozačem i automobilom predata policiji u dalju nadležnost.

BONUS VIDEO: ZAPLENA "TEŠKA" 240.OOO KM - Veliki uspeh carine i poreznika u Brčkom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)