"NOVOSTI" SAZNAJU: Predsednik Vučić obišao povređene u masakrima u "Ribnikaru" i Malom Orašju (FOTO, VIDEO)

V.N.

25. 05. 2023. u 12:35

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas teško povređene u masakrima u OŠ "Vladislav Ribnikar" i Malom Orašju kod Smedereva, koji su na lečenju u Kliničkom centru Srbije, saznaju "Novosti".

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Председник Вучић обишао повређене у масакрима у Рибникару и Малом Орашју (ФОТО, ВИДЕО)

Foto: Novosti

Sa šefom države bili su i direktor KCS dr Milika Ašanin, kao i prvi čovek Urgentnog centra Marko Ercegovac.

Foto: Novosti

– Obišao sam danas najteže povređene iz škole „Vladislav Ribnikar“ i iz Malog Orašja. Zahvalan sam svim lekarima i sestrama koji brinu i o najteže povređenim i o onima koji imaju ortopedske povrede. Velika je borba i za život Petra Mitrovića i svi se nadamo da će preživeti. Dve divne devojčice i nastavnica iz „Ribnikara“ su bolje iako niko neće još ništa konačno da kaže. Reč je o divnoj deci, divnoj ženi, a ja bih iskoristio ovu priliku, uz zahvalnost svim lekarima i sestrama, da zamolim sve medije da govore o ovim divnim ljudima, žrtvama, a ne o ubicama. Ovo su naši heroji, a ne ubice. Molim vas da o tome zajednički povedemo računa – rekao je predsednik.

Istakao je da se moli za njihove živote i brz oporavak.

– Nadam se i verujem u snagu teško povređenih u dva masakra, u školi Vladislav Ribnikar i Malom Orašju, da će izdržati sve i pobediti. Molim se za njihove živote i brz oporavak – dodao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (251)

NESVAKIDAŠNJE ISKUSTVO JEDNOG DOSTAVLJAČA: Ne znam da li da bacim one kese i klisnem niz stepenice, ili da stoički sačekam...