OSTAVIO SVOJ TELEFON KOD KUĆE, UZEO DRUGI I GUBI MU SE SVAKI TRAG: Nestao dečak (14) u Beogradu

Novosti onlajn

16. 06. 2023. u 18:54

JUČE nešto posle 18 časova L. C. (14) nestao je u Beogradu, tačnije na teritoriji opštine Voždovac, kaže majka dečaka slučaj je prijavljen policiji.

ОСТАВИО СВОЈ ТЕЛЕФОН КОД КУЋЕ, УЗЕО ДРУГИ И ГУБИ МУ СЕ СВАКИ ТРАГ: Нестао дечак (14) у Београду

Foto: Privatna arhiva

Žena sumnja da je dečak svojevoljno otišao od kuće, jer je nešto malo posle izlaska njegovih roditelja spakovao ranac i ostavio svoj telefon, a poneo sa sobom stariji model telefona koji su imali kod kuće, da ne bi, kako je majka rekla bio lociran.

U trenutku nestanka na sebi je imao crnu trenerku i ranac najk, kao i šarene patike koje vuku na narandžastu boju iste marke.

Kako je majka rekla, ne vidi razlog zašto bi otišao od kuće, sve je bilo u najboljem redu, a dečak je skoro završio i osnovnu školu. Ona sumnja da se on na ovaj čin odlučio vrlo svesno i da je sve isplanirao.

BONUS VIDEO: Spasavanje Ivana Miloševića koji je nestao na Kosovu

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove