Potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da će država pomoći lečenje čoveka čija je ćerka započela akciju prikupljanja novca za njegovo izlečenje prodavanjem krofni.

Komentari (9)

Carica Sveta

28.06.2023. 09:17

Ekonomski rast i privredni razvoj vidljivi su svuda. U celoj Srbiji i u svim oblastima života. Sve je unapređeno. Uprkos brojnim izazovima protekle decenije. I naročito zbog mladih ljudi, otvaranja perspektive za njih, sigurne budućnosti i opatanka u svojoj zemlji, treba uvek to i podržavati. Podržavati takav put zemlje. Put koji je dosledan, sa pogledom ka budućnosti. To je inače i odlika našeg srpskog identiteta. I to je predivna osobina mnogih naših velikana. Koji su menjali i čovečanstvo. To je radost progresa koju delimo sa svima, samo što to neko prihvati brže, lakše, nekome treba vremena da razume. Ali je uvek bitno da se zajednički brod kreće ka budućnosti. Kao i život. To je taj vid i uvid koji nas krasi. Kao i ljubav prema svojoj zemlji i narodu.

mira

28.06.2023. 10:43

svaka čast treba pomoći treba da pomognete i radnicima pik zemun da se na human i pravedan naćin reši njihov problem.na žalost polovina radnika su preminuli.

Drago

28.06.2023. 11:36

Pitam se, sta rade nase socijalne i zdravstvene sluzbe kad mora da reaguje jedan ministar da bi covek dobio srestva za lecenje. Ne razumem.

Ljiljana

28.06.2023. 15:39

Svaka čast za Srbiju. Država kao i u većini ovakvih slučajeva pomaže svojim građanima. Nikada nisam sumnjala u svoju državu!!! Gospodinu od srca želim uspešnu intervenciju. Brz oporavak, da se vrati svojoj porodici, posebno hrabroj ćerkici. Srećno!!! Živela naša Srbija.???.

Ljiljana

28.06.2023. 15:45

Poruka: Obratite se rukovodstvu države, i pomoć će uslediti. Ukoliko je u mogućnosti. Sve pohvale državi Srbiji. Gospodinu SREĆNO I USPEŠNO!!!