OTVORENA PRVA METRO FRANŠIZNA „JUTRO” RADNJA U BEOGRADU

Promo

19. 07. 2023. u 10:00

PRVA „Jutro“ radnja u Beogradu otvorena je u centru Zemuna, u okviru METRO trgovačke franšize koja dugoročno podržava razvoj poslovanja malih i nezavisnih trgovaca. Radnja „Trivuk“ u Zemunu, u vlasništvu Željka Trifunovića i njegove porodice, pridružila se „Jutro“ franšizi i iskoristila priliku za modernizaciju objekta i poslovanja u skladu sa svetskim trendovima u maloprodaji.

ОТВОРЕНА ПРВА МЕТРО ФРАНШИЗНА „ЈУТРО” РАДЊА У БЕОГРАДУ

Foto: Promo

„Nakon 18 godina saradnje sa METRO-om, odlučili smo da se pridružimo franšizi „Jutro”, zato što smo videli ozbiljnu priliku za dalji rast i unapređenje. Ovo je zajednička investicija koja je omogućila da danas predstavimo renoviran i moderan objekat, sa dobrom i pouzdanom ponudom i prepoznatljivom komšijskom uslugom. Naši verni kupci već reaguju odlično, odmah primećuju veliki napredak i promenu i to je potvrda da smo doneli dobru odluku u partnerstvu sa METRO-om“, rekao je Željko Trifunović, vlasnik radnje, koja će od sada nositi i ime „Jutro” u skladu sa programom METRO franšize. 

Foto: Promo

Foto: Promo

U ponudi radnje u Zemunu nalazi se oko 5000 proizvoda, među kojima su i „Trivuk“ suhomesnati proizvodi iz samostalne proizvodnje. Ovaj objekat ima i ponudu brze hrane, kao i menjačnicu. 

„Kao veletrgovac podržavamo nezavisne trgovce jer verujemo da su njihov opstanak i razvoj ključni za zdravu srpsku trgovinu, te i ekonomiju. U pitanju su najčešće mali, porodični biznisi, baš kao što je „Trivuk“ i zato je bitno da postoji sveobuhvatan plan podrške ovim preduzetnicima. Zbog toga METRO želi da "Jutro" radnje predstavljaju primer dugoročnog i održivog rasta, modernizacije i unapređenje poslovanja malih trgovaca u Srbiji, a dosadašnja iskustva pokazuju da smo na dobrom putu“, izjavio je Andr Rinensland, generalni direktor kompanije METRO Cash&Carry Srbija. 

U planu je da METRO podrži otvaranje više stotina „Jutro“ radnji širom zemlje, kroz ulaganje u unapređenje postojećih malih trgovinskih objekata, u vrednosti od nekoliko miliona evra u narednim godinama. Prva „Jutro“ radnja u Srbiji otvorena je nedavno na Divčibarama, uz podršku Ministarstva unutrašnje i spoljne trgovine, a ovaj objekat je odmah prepoznat kao moderan format koji ispunjava očekivanja sve više gostiju na ovoj turističkoj destinaciji. 

Radnja „Jutro“ u Zemunu je otvorena u prisustvu porodice Trifunović, uprave kompanije METRO Cash&Carry Srbija i direktorke ljudskih resursa METRO Grupe, Christisane Giesen (Kristijana Gizen). 

METRO Cash&Carry Srbija deo je METRO Grupe sa sedištem u Nemačkoj (METRO AG), vodećeg veletrgovca hranom koji posluje u 30 zemalja. Kompanija u Srbiji posluje od 2005. godine, zapošljava oko 1200 ljudi, vodeći je domaći veletrgovac hranom i usmerena je na snabdevanje ugostiteljskog sektora i malih nezavisnih trgovaca. Trgovačke franšize METRO-a pod različitim nazivima postoje i u Rumuniji, Češkoj, Poljskoj i nude asortiman poznatih svetskih brendova, ali i METRO privatnih robnih marki odličnog kvaliteta, namenjenih profesionalnim kupcima: Aro, METRO Chef, Fine Life, Rioba, METRO Premium, METRO Professional, Sigma, Tarrington.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo