U OVOM GRADU SVI ĐACI DOBIJAJU 10.000 DINARA DA KUPE ŠKOLSKE KNJIGE: Isplata počinje od ponedeljka

S.BABOVIĆ

04. 08. 2023. u 12:07

RODITELjI svih đaka od prvog do osmog razreda osnovnih škola u Trsteniku dobiće po 10.000 dinara za kupovinu školskih knjiga.

У ОВОМ ГРАДУ СВИ ЂАЦИ ДОБИЈАЈУ 10.000 ДИНАРА ДА КУПЕ ШКОЛСКЕ КЊИГЕ: Исплата почиње од понедељка

Foto: V. M.

Isplata ovih vaučera počinje u ponedeljak, 7. avgusta. Oko 24 miliona dinara izdvojeno je iz lokalnog budžeta za ovu vrstu podrške. U opštini napominju da pozivaju roditelje da ukoliko još nisu dostavili podatke školama, to što pre učine, kao i da provere tačnost podataka kako bi što pre dobili novac za udžbenike.

Podrška je počela da stiže i porodicama srednjoškolaca. Izdvojena su prva sredstva, koja će se utrošiti na kupovinu knjiga đacima Tehničke škole.

U prošloj školskoj godini, 78 srednjoškolaca i studenata primalo je stipendije Fonda za mlade talente u Trsteniku: 10 meseci primali su srednjoškolci po 6.000 dinara, dok su studenti prve i druge godine fakulteta dobijali mesečno po 7.000, studenti treće i četvrte godine po 8.000, studenti master studija - 9.000, a doktorandi - 10.000 dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)