VOZAČI, OBRATITE PAŽNJU: Zbog radova saobraćaj će biti preusmeren na više puteva

Novosti onlajn

08. 09. 2023. u 09:07

SEZONA radova na putevima je tek počela.

ВОЗАЧИ, ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ: Због радова саобраћај ће бити преусмерен на више путева

Foto D. Milovanović

Na auto-putu E-70, od petlje Šimanovci do petlje Sremska Mitrovica, u oba smera, izvode se radovi na popravci elastične odbojne ograde. Shodno dinamici izvođenja radova, za saobraćaj je zauzeta preticajna ili zaustavna saobraćajna traka.

Na putu Kokin Brod ‒ Pribojska Banja ‒ Jarmovac, danas i sutra od 7.00 do 17.00 obustava saobraćaja zbog asfalterskih radova. Alternativni putni pravac je Kokin Brod ‒ Bistrica ‒ Priboj.

Na auto-putu E-75, od petlje Trupale do petlje Niš Jug, do 30. septembra traju radovi na rehabilitaciji. U zoni radova za saobraćaj su zatvorene zaustavne saobraćajne trake u smeru ka Beogradu i u smeru ka Nišu.

Na putu Srpski Miletić ‒ Odžaci, kroz mesto Srpski Miletić, do sutra obustava saobraćaja zbog rehabilitacije kolovoza. Alternativni putni pravci su Srpski Miletić ‒ Bogojevo, zatim kroz Bogojevo ulicom Adi Endreja ka naseljenom mestu Karavukovo, pa ulicama Mostonga i Prohora Pčinjskog do Karavukova, a onda Železničkom ulicom do državnog puta I B reda broj 12.

Na putu Boljevac‒Sokobanja‒Vrelo, do 18. decembra od 7.00 do 17.00 traju radovi na rehabilitaciji, uz naizmenično propuštanje vozila, regulisano semaforima.

BONUS VIDEO: 

ZAŠTO SU GA ZVALI SMOKI?: Na današnji dan 2017. godine umro je Ljubiša Samardžić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo