"SVIMA BIH PORUČILA DA IGRAJU, JER NIKAD NE ZNAŠ KAD ĆE SREĆA STIĆI" Srećna dobitnica stana u igri "Uzmi račun i pobedi" za "Novosti"

Novosti Onlajn

22. 10. 2023. u 14:12

VESNA Dotlić, koja je osvojila stan u naselju "Zemunske kapije" u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" izjavila je za "Novosti" da trenutno nema srećnije osobe od nje i da euforija za osvojenim stanom i dalje traje u njihovoj kući.

СВИМА БИХ ПОРУЧИЛА ДА ИГРАЈУ, ЈЕР НИКАД НЕ ЗНАШ КАД ЋЕ СРЕЋА СТИЋИ Срећна добитница стана у игри Узми рачун и победи за Новости

Foto: Privatna arhiva

Srećnu dobitnicu je vest o osvojenom stanu zatekla dok je bila u prevozu, a upravo su joj njeni najmiliji saopštili radosne novosti.

- Bila sam u autobusu i videla da me naizmenično zovu i deca i suprug, pa sam pomislila da se nešto loše desilo. Kada sam se javila čula sam da deca vrište od sreće i govore da su izvukli račun sa mojim imenom. U tom trenutku nisam mogla da poverujem da je reč o meni, jer u Pančevu postoje dve porodice Dotlić, što je retko prezime, ali je samo jedna Vesna Dotlić - priča naša sagovornica kroz smeh i dodaje da, pošto nije verovala u ono što čuje, ipak je čekala da stigne kući i proveri kod.

- Deca su me uveravala da sam ja u pitanju, ali ja sam za svaki slučaj želela da proverim. Kada sam stigla kući ukucala sam kod i bilo mi je samo potvrđeno ono što mi je porodica govorila - kaže Vesna.

Kako je Vesna izjavila za "Novosti", račun na kom je bio samo jedan artikl, je poslala baš na dan izvlačenja.

- Izvlačenje je bilo 16. oktobra, a ja sam 15. svratila do prodavnice da uzmem kilogram čokoladica na meru i račun poslala sledeći dan - rekla je ona.

Vesna, koja je inače po struci ekonomista i majka troje dece, kaže da se u porodici još uvek nisu dogovorili oko toga kome će stan pripasti.

- Mi u Pančevu živimo u kući. Imam troje dece, jedna ćerka je verena, druga radi, pa ćemo videti. Dogovorićemo se ko će dobiti taj stan - priča naša sagovornica.

Za kraj, ova srećna dobitnica želela je da poruči svima da se upornost na kraju uvek isplati.

- Ja sam od samog početka instalirala aplikaciju i bila sam uporna. Nije mi bilo teško da uveče sednem i skeniram sve račune od tog dana. Nisam odustajala, a to bih i svima preporučila. Svako treba da instalira aplikaciju i igra, jer nikada ne znaš kada će sreća stići. Mene deca pitaju hoću li sada prestati, ali ja kažem - ne. Sada idemo na to da osvojimo četvorosoban stan - rekla je Vesna sa osmehom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima