POČELO OD AVRAMA PRE 4.000 GODINA : Goran Šarić o korenima sukoba u Gazi (VIDEO)

J. S.

16. 11. 2023. u 22:43

PRVI deo predavanja Goran Šarić posvetio je aktuelnom izraelsko –palestinskom ratu u Gazi i korenima sukoba koji traju do danas, a u nastavku govori o Avramu, praocu arapske i jevrejske nacije.

ПОЧЕЛО ОД АВРАМА ПРЕ 4.000 ГОДИНА : Горан Шарић о коренима  сукоба у Гази (ВИДЕО)

KCNS

Koreni naše religije, bili mi hrišćani,muslimani ili praktikovali judaizam, svakako potiču sa prostora o kojima danas govorim i zbog toga je veoma bitno vratiti se četiri hiljade godina unazad i ispričati priču u Avramu i o njegovom putovanju koje je promenilo svet.- kaže Šarić.

Predavanje katoličkog teologa Gorana Šarića „Avram, otac nacijaˮ može se  pogledati na Jutjub kanalu Kulturnog centra Novog Sada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima