JUG U MINUSU, NAJHLADNIJA MESTA U SRBIJI U PLUSU: Novi šok nas čeka već u četvrtak

Novosti online

15. 01. 2024. u 10:18

U SRBIJI će ujutru u većem delu zemlje biti slab, na jugu i umeren mraz, a tokom dana oblačno i toplije, mestimično sa kišom, koja će se ujutru ponegde u Sremu, na zapadu, jugozapadu i jugu zemlje lediti pri tlu, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

ЈУГ У МИНУСУ, НАЈХЛАДНИЈА МЕСТА У СРБИЈИ У ПЛУСУ: Нови шок нас чека већ у четвртак

Foto: Tanjug

Na planinama će tokom dana padati sneg. Kasnije posle podne na severu Vojvodine, a tokom večeri i noći i u ostalim predelima sa padom temperature kiša će preći u sneg, ali se ponegde u predelima južno od Save i Dunava kratkotrajno ponovo može očekivati i kiša koja će se lediti pri tlu.

Duvaće slab vetar, umeren južni, posle podne u postepenom skretanju na severni.

Jutarnja temperatura od minus sedam na jugu do dva na severu, a najviša dnevna od četiri do 10 stepeni. Dok je na jugu bio minus, u Sjenici je jutros izmereno 2 stepena u plusu.

Vreme u Beogradu

U Beogradu će biti oblačno i toplije, povremeno sa kišom. Duvaće slab i umereni južni i jugoistočni vetar, posle podne u skretanju na severni. Jutarnja temperatura će se kretati od minus dva do dva stepena, a najviša dnevna oko devet stepeni. Krajem dana i tokom noći sa padom temperature kiša će preći u sneg.

BONUS VIDEO: ZAVEJAN AUTO-PUT KOD RUMSKE PETLjE: Kilometarske kolone u smeru ka Zagrebu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!