RESTORAN NA KOSMAJU NAPLAĆUJE ČESMOVAČU: Oglasili se nakon haosa na mrežama - "Hvala na poseti, ne znate matematiku" (FOTO)

Novosti online

16. 02. 2024. u 12:08 >> 12:14

RAČUN iz jednog restorana na Kosmaju, na kojem se vidi da čašu vode naplaćuju 40 dinara, izazvao je brojne reakcije, uglavnom je naljutio mnoge.

РЕСТОРАН НА КОСМАЈУ НАПЛАЋУЈЕ ЧЕСМОВАЧУ: Огласили се након хаоса на мрежама - Хвала на посети, не знате математику (ФОТО)

Foto: N. Skenderija

U međuvremenu se oglasio i lokal koji je dao svoje viđenje situacije oko polemike za račun na kojem je i cena česmovače:

- Poštovani, da ste pitali u datom trenutku nekoga od zaposlenih zašto je to tako, vrlo rado bi Vam dali objašnjenje. Naime, zbog čestih restrikcija vode leti restoran ima svoj rezervoar za skladištenje sanitarne vode. S tim da voda prolazi kroz taj deo uz pomoć hidrofora konstantno, a noću u samom rezervoaru ispravnost vode bude dodatno loša  (ljudi koji žive u okruženju to odlično znaju). Voda na čašu se služi iz aparata, koji možete i sami videti u šanku čak i iz restorana ukoliko sedite u prizemlju - kažu u restoranu i dodaju:

- Da li sam restoran profitira na toj čaši vode? Naravno, da ne. Jer svako ko zna prostu matematiku to može i sam da izračuna. Hvala Vam na poseti.

(Informer)

BONUS VIDEO:

SAMO POLOVINA IZNAD VODE: Splav "Kartel" jutro nakod potonuća

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima