KRAJ ZIME SE BLIŽI, ALI BABA MARTA SE NE PREDAJE: Vremenska prognoza za ponedeljak, 18. mart

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

18. 03. 2024. u 01:00 >> 01:33

REPUBLIČKI hidrometeorološki zavod dao je najnoviju vremensku prognozu za naredne dane.

КРАЈ ЗИМЕ СЕ БЛИЖИ, АЛИ БАБА МАРТА СЕ НЕ ПРЕДАЈЕ: Временска прогноза за понедељак, 18. март

Foto: Depositphotos

VREME U SRBIJI

U Srbiji promenljivo oblačno, na severu suvo, a u ostalim krajevima sredinom dana i posle podne ponegde sa kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskom, na visokim planinama sa snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren vetar, koji će na istoku zemlje biti povremeno i jak, severozapadni, uveče u slabljenju, a temperature će se kretati u rasponu od jedan do 19 stepeni.

VREME U BEOGRADU

U Beogradu promenljivo oblačno, sredinom dana i posle podne sa slabom kratkotrajnom kišom. Vetar slab i umeren, severozapadni, a temperature će biti od pet do 16 stepeni.

 

PROGNOZA ZA NAREDNE DANE

U Utorak 19.03: Promenljivo oblačno u većem delu zemlje suvo sa sunčanim intervalima, a samo na jugu i jugoistoku ujutru i pre podne mestimično sa kišom ili lokalnim pljuskom, na visokim planinama sa snegom. Vetar umeren, povremeno i jak, severozapadni, uveče u slabljenju. Najniža temperatura od 0 do 6, a najviša dnevna od 10 do 13 stepeni.

Sreda 20.03: Ujutru ponegde slab mraz. Tokom dana pretežno sunčano, uz malu do umerenu oblačnost. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni, uveče u skretanju na južni i jugoistočni. Najniža temperatura od -2 do 4, a najviša dnevna od 12 do 16 stepeni.

Četvrtak 21.03: Ujutru ponegde slab mraz. Tokom dana pretežno sunčano, uz malu do umerenu oblačnost. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura od -1 do 5, a najviša dnevna od 14 do 18 stepeni.

BONUS VIDEO - ZAJEDNIČKA VEŽBA: Kina, Rusija I Iran sa zajedničkom budućnošću

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024