AMERIKANAC SA SRPSKIM TABLICAMA DOŠAO U HRVATSKU: Ostao u šoku zbog onoga što su mu uradili (VIDEO)

Novosti online

18. 03. 2024. u 21:17

DžASTIS Rid, američki Tiktoker koji je zbog ljubavi prema Balkanu postao popularan među ljudima sa naših prostora, doživeo je veliku neprijatnost tokom posete u Hrvatskoj.

АМЕРИКАНАЦ СА СРПСКИМ ТАБЛИЦАМА ДОШАО У ХРВАТСКУ: Остао у шоку због онога што су му урадили (ВИДЕО)

Foto: TiktokPrintskrin

Naime, tokom boravka u Zagrebu Tiktokeru je neko navodno ključem izgrebao automobil sa beogradskim registarskim tablicama, a potom i ukrao tablice, a Tiktoker je potom odlučio da se javno obrati počiniocu putem svog Tiktok profila.

"Za osobu koja mi je ukrala tablicu i izgrebala auto ključem sinoć, upozorili su me na ljude poput tebe: Rekli su mi ako voziš auto sa beogradskim tablicama u Zagrebu, auto će ti oštetiti", rekao je Tiktoker i nastavio:

"Izgrebaće ti boju, razbiti prozore, ali ja im nisam verovao. Mislio sam da je Hrvatska bolja od toga. Uvek pokušavam da promovišem zajedništvo između zemalja na Balkanu, Srbija i Hrvatska... Obe zemlje su bile veoma dobre prema meni", istakao je mladić, a potom se još jednom direktno obratio osobi koja mu je izgrebala automobil:

"I onda si došao ti. Misliš da time što činiš štetu svom komšiji, da si rodoljub? Ne. Ti ne predstavljaš Hrvatsku. I sada umesto da si napravio štetu Srbiji ili Srbinu, to si učinio Amerikancu, koji ima samo poštovanje prema tvojoj zemlji. I treba da te je sramota. "Yugo" je van ceste narednih nekoliko dana.", poručio je ovaj mladi Tiktoker iz Amerike, koji je ogorčen na trenutno nepoznatog stanovnika Hrvatske koji mu je načinio štetu na automobilu.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!