ANA MIHALJICA ĆE VIDETI ODUZETE SINOVE: Novosađanka i Centar za socijalni rad ostvarili kontakt

Z. G.

19. 03. 2024. u 20:09

CENTAR za socijalni rad (CSR) u Novom Sadu saopštio je da je danas uspostavio saradnju sa Anom Mihaljicom, majkom trojice maloletnih dečaka koji su u novembru prošle godine privremeno smešteni u Sigurnu kuću, kao i da je ponovo uspostavljen kontakt majke i dece.

АНА МИХАЉИЦА ЋЕ ВИДЕТИ ОДУЗЕТЕ СИНОВЕ: Новосађанка и Центар за социјални рад остварили контакт

N. Skenderija

- Obaveštavamo vas da je 19. marta 202. godine ostvarena saradnja sa majkom Anom Mihaljicom. Reuspostavljen je kontakt majke i maloletne dece i dogovoreni su dalji koraci u postupanju a sve u najboljem interesu dece – navedeno je u saopštenju Centra za socijalni rad.

Prethodno su nadležni iz CSR pozvali Anu Mihaljicu da dođe u tu ustanovu radi „sačinjavanja plana podrške“ za nju i njeno troje dece, kako bi bili obezbeđeni uslovi za povratak mališana u biološku porodicu.

Zbog slučaja Ane Mihaljice, čiji su dečaci starosti tri, šest i deset godina privremeno smešteni u Dečju sigurnu kuću zbog kako su naveli nadležni „izrazito nehigijenskih sulova u stanu u kojem su živeli“, u protekle dve sedmice održana su u Novom Sadu dva protesta grupe građana na kojima je zatraženo da deca budu vraćena majci.

BONUS VIDEO - DR NOVOSTI: Kako biti emocionalno inteligentniji?


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)