PSI LUTALICE IZUJEDALI DVE ŽENE: Drama u Leskovcu, obe sa ozbiljnim povredama završile u Hitnoj

Novosti online

26. 04. 2024. u 10:01

PSI lutalice izujedali su večeras dve žene u Leskovcu u Ulici Gavrila Principa. Obe se trenutno nalaze u Hitnoj pomoći gde čekaju da im se saniraju rane.

ПСИ ЛУТАЛИЦЕ ИЗУЈЕДАЛИ ДВЕ ЖЕНЕ: Драма у Лесковцу, обе са озбиљним повредама завршиле у Хитној

Foto: M. Anđela/Profimedia/Ilustracija

Sedamdesetdevetogodišnja Ljubinka Jović zadobila je više ujeda u predelu ruku i nogu.

- U pomoć su joj pritekle radnice iz obližnje apoteke. Ovo je strašno! Ja od tih pasa ne mogu ni na posao da odem pešaka. Stalno su tu. Jedno žuto veliko i još nekoliko oko njega. Inače, ovo nije prvi put da taj pas ujeda ljude. Prijavljivali smo, i nikom ništa - priča za Rešetku Ljubinkin sin Miodrag, koji ju je i odvezao do Hitne pomoći.

Nekoliko minuta nakon ovog kidisanja izujedana je na istom mestu i od strane istih pasa pedesetdvogodišnja Ivana Radovanović.

- Upravo su mi rekli da su vas pozvali, pa i ja sam odlučila da se javim. Ovome mora da se stane na put pre nego što raskomadaju neko dete iz ulice. Verujte, ja sam na Hitnoj sa poderanim i krvavim farmerkama - vidno potreseno govori ova žena koja kaže da ju je upravo taj žuti pas izujedao po nogama i prstima ruke dok je pokušala da se odbrani od njega.

Ovi žitelji radničkog naselja tvrde da se veliki čopor pasa lutalica nalazi zapravo svakodnevno iza kompleksa "Vodovoda" i da su često agresivni.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)