DANAS OLUJNI UDARI VETRA: Ovi delovi zemlje prvi na udaru pljuskova - vremenska prognoza za prvomajske praznike

Novosti online

30. 04. 2024. u 14:31

DANAS će u Srbiji biti relativno toplo sa najvišom dnevnnom temperaturom od 22 do 27 °S, a samo u Negotinskoj krajini oko 19 stepeni.

ДАНАС ОЛУЈНИ УДАРИ ВЕТРА: Ови делови земље први на удару пљускова - временска прогноза за првомајске празнике

Foto: Novosti

- U većem delu pretežno sunčano i toplo, a prolazna umerena oblačnost sa istoka i jugoistoka Srbije preko centralnih predela širiće se ka zapadu sredinom dana i posle podne. U planinskim predelima retka (izolovana) pojava kratkotrajne kiše. Duvaće umeren i jak istočni i jugoistočni vetar, naročito na planinama i u košavskom području, gde se lokalno očekuju i udari olujne jačine - navodi se na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ).

Prva lokalna (izolovana) pojava kratkotrajne kiše ili pljuska očekuje se sutra (01. maja) posle podne na zapadu i jugu Srbije, a krajem dana i tokom noći ponegde i u ostalim krajevima.

Od četvrtka (02. maja) nestabilnije vreme sa učestalom pojavom kiše, pljuskova i grmljavina. Vetar će oslabiti, a temperatura će biti u postepenom manjem padu.

BONUS VIDEO: NA POVEĆANOM BROJU STRANA: U subotu praznični trobroj „Večernjih novosti“

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Na ovom ostrvu sve je po definiciji savršenog odmora!