NEVREME PRAVI HAOS NA JUGU SRBIJE: Počupane metalne ograde, žena umalo nastradala zbog olujnog vetra u Nišu

Novosti online

01. 05. 2024. u 12:38

JAK vetar koji već dva dana duva u Nišu izazvao je nesreću u kojoj je jedna žena jedva spasila živu glavu.

НЕВРЕМЕ ПРАВИ ХАОС НА ЈУГУ СРБИЈЕ: Почупане металне ограде, жена умало настрадала због олујног ветра у Нишу

Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

Juče popodne na Nišlijku (44) koja je prolazila Ulicom Vase Pelagića u naselju Pantelej palo je čelično "platno" kojim je bio ograđen jedan deo gradilišta. Ženu je zbrinula Hitna pomoć, a policija je po njihovom pozivu izašla na lice mesta radi utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja.

Prethodno je isti deo metalne ograde poleteo ka jednom muškarcu koji se zatekao u blizini ali je on uspeo da ga zaustavi pa je prošao bez povreda. Sledeća prolaznica nije se tako dobro snašla ali je ipak uspela da izbegne teže povređivanje.

Nadležne inspekcijske službe utvrdiće da li postoji odgovornost izvođača radova koji je dužan da se stara o bezbednosti gradilišta i u skladu sa tim saznanjima, preduzeće adekvatne mere.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

OD BEOGRADA ZA SAMO DVA SATA: Odlične cene za prelepo letovalište - evo i gde se nalazi