4 alternativne kriptovalute koje bi vredelo istražiti

Promo

08. 05. 2024. u 09:08

Kripto tržište polako ali sigurno ide ka novim najvišim vrednostima svih vremena (ATH), a visokooktanski sektor altcoina je pun zanimljivih projekata.

4 алтернативне криптовалуте које би вредело истражити

Foto: Promo

U ovom pregledu istražujemo četiri nova altcoina koja su privukla pažnju kripto entuzijasta i investitora širom sveta. Gledamo njihove priče, slučajeve upotrebe, trenutne cene, tokenomiju i razne aspekte koji su ih učinili zanimljivim i perspektivnim na tržištu.

Kriptovalute vredne istraživanja

U nastavku ćemo vam ukratko predstaviti četiri kriptovalute u koje se isplati ulagati u 2024. godini.

Dogeverse - ima za cilj da postane sledeća multilančana verzija Dogecoin-a

Pepe - privlači pažnju trejdera i investitora uz potencijalno listiranje na Coinbase-a.

5th Scape - inovativno iskustvo igranja kroz kombinaciju blokčejn tehnologije i virtuelne stvarnosti

Near Protocol - integrisano i korisno blokčejn iskustvo kroz kombinaciju AI i tehnologija velikih podataka i apstrakcije lanca

Dogeverse

Dogeverse je najnoviji mem koin koji je trenutno u fazi pretprodaje. Projekat je do sada prikupio više od 13 miliona dolara, podstaknut snažnim interesovanjem za njegovu novu višelančanu perspektivu.

Foto: Promo

Pretprodaja je dostupna na nekoliko blokčejn platformi kao što su BSC, Ethereum, Polygon, Base i Avalanche, a Dogeverse token će takođe biti pokrenut na Solani. Ova široka dostupnost na različitim blokčejn mrežama izazvala je hajp na tržištu. Sa porastom vrednosti, istaknuti stručnjaci iz industrije su podelili svoje stavove o projektu.

„Ovo bi mogao biti sledeći multilanac Dogecoin“, izjavio je Majkl Vrubel u nedavnom video snimku na Jutjubu. Kao analitičar sa više od 300 hiljada pretplatnika, Vrubel je samo jedan od mnogih koji podržavaju ovu novu pretprodaju.

Ulaganje je takođe privuklo pažnju zajednice. Već je dostupan u Dogeverse pretprodaji i nudi impresivnih 91% APY. Međutim, očekuje se da će se taj procenat smanjiti kako zajednica više ulaže u ovaj koin.

Sve veće interesovanje zajednice za ovaj token rezultiralo je ulaganjem više od 17 miliona DOGEVERSE tokena.

 Posetite Dogeverse

Pepe

Nakon impresivnog porasta u 2023. godini, Pepe je postao jedan od najomiljenijih mem tokena u kripto industriji. Međutim, nedavni događaji su ponovo skrenuli pažnju na ovaj projekat.

Foto: Promo

PEPE trenutno ima cenu od 0,000007955 dolara, što je ove nedelje poraslo za 7%, ovog meseca za 11% i 35% u odnosu na najviši nivo u Martu.

Nedavna najava stalne liste fjučersa na Coinbase-ovom institucionalnom ogranku, Coinbase International Exchange, podstakla je spekulacije da bi Pepe uskoro mogao biti izlistan na glavnoj platformi za spot trgovanja Coinbase-a.

Pepe je pokazao relativnu stabilnost u odnosu na opštu tržišnu situaciju, a istaknuti trejder Bluntz je analizirao grafikon cena i rekao: „Među svim glavnim mem tokenima, Pepe izgleda najsolidnije“.

Uspeh projekta ga je pomerio na treću poziciju po tržišnoj kapitalizaciji među mem tokenima, nedavno prestigavši Solanin DogWifHat. Pepe takođe dominira grafikonom trendova CoinMarketCap-a, jer trejderi nastavljaju da pokazuju veliko interesovanje za njega.

5th Scape

Iako su meme kriptovalute u poslednje vreme veoma popularne na tržištu, raste interesovanje za kriptovalute koje imaju stvarnu vrednost i uticaj u stvarnom svetu.

Foto: Promo

Nedavno se pojavio novi hit među investitorima 5. Scape. To je nova kriptovaluta u pretprodaji koja kombinuje blokčejn tehnologiju i virtuelnu stvarnost za transformaciju iskustva igranja.

Njihov ekosistem ima za cilj da obezbedi „hiperrealistične“ avanture koje pokreću njihove VR slušalice i stolice za igre.

5th Scape planira da pokrene seriju igara, počevši od "Cage Conquest" - igre koja se fokusira na mešovite borilačke veštine. Igrači će moći da sprovode strateške treninge, da prate put šampiona i da se takmiče u onlajn šampionatima.

Analitičari su podeljeni u podršci ovom novom projektu, ali Crypto Boy ističe da je pretprodajna cena znatno niža od početne kursne cene (IEO).

5th Scape pretprodaja je trenutno u punom jeku i do sada je prikupila 5,6 miliona dolara. Trenutna cena je 0,00327 dolara, ali se očekuje dalji rast tokom kampanje, posebno kada ukupna prikupljena sredstva dostignu 6,2 miliona dolara.

Posetite 5th Scape

Near Protocol

Near Protocol je jedan od projekata koji privlači pažnju svojom multidimenzionalnošću i obećavajućim narativima koji ga okružuju.

Foto: Promo

CoinMarketCap ga svrstava među „AI i velike podatke“ kriptovaluta. Glavna svrha projekta usmerena je ka „apstrakciji lanca“ sa ciljem integrisanijeg i korisnijeg blokčejn iskustva.

Cena NEAR-a trenutno iznosi 6,92 dolara, što je danas pad od 6,5%. Nedeljni dobitak je bio 0,8%, a mesečni pad je bio 0,5%, što predstavlja impresivan rast od 259% od početka godine.

Projekat je nedavno napravio značajan napredak u svom cilju apstrahovanja osnovnog lanca, sa izdavanjem beta verzije Hot Protocol-a, novčanika za samoodržavanje na Telegramu.

Ova inicijativa daje 900 miliona korisnika Telegrama pristup blok lancima kao što su Bitcoin, Ethereum, Solana i Base.

Jedan od ključnih razloga da sledite Near Protocol je tim koji stoji iza njega. Osnivači su stručnjaci sa velikim iskustvom u velikim tehnološkim kompanijama kao što su Google i Microsoft.

 Posetite Dogeverse

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Fudbaler Srbije se oprostio od reprezentacije