PRAVO NIOTKUDA: U naredna tri sata stiže nevreme u ove delove Srbije

Novosti online

27. 05. 2024. u 17:39

REPUBLIČKI hidrometeorološki zavod (RHMZ) objavio je upozorenje u kome navodi da se u sledeća tri časa očekuju pljuskovi sa grmljavinom.

ПРАВО НИОТКУДА: У наредна три сата стиже невреме у ове делове Србије

FOTO: AP/Tanjug

- U naredna 3 časa u Bačkoj, Banatu, u Pomoravlju, Braničevskom i Borskom okrugu uz lokalni razvoj oblačnosti pojava kiše i pljuskova sa grmljavinom - stoji u najavi RHMZ.

Vremenska prognoza za sutra

U Srbiji će sutra, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, biti pretežno sunčano i toplo, sredinom dana i posle podne na jugozapadu, jugu i istoku Srbije, uz lokalni razvoj oblačnosti, pojava kiše i pljuskova sa grmljavinom.

Vetar uglavnom slab, promenljivog smera. Najniža temperatura od 6 do 15, najviša od 23 do 28 stepeni Celzijusovih. U Beogradu sutra pretežno sunčano i toplo.

Vetar uglavnom slab, promenljiv. Najniža temperatura od 10 do 15, najviša oko 27 stepeni Celzijusovih.

U Srbiji sledećih sedam dana promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, ali nestabilno, pa će ponovo biti uslova za pljuskove sa grmljavinom u svim regionima. Najviša temperatura do kraja maja u većini mesta od 24 do 27, a početkom juna u porastu, od 27 na severozapadu do 32 stepena na jugoistoku Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ENGLESKA U VELIKOJ PANICI: Šta ćemo ako se Srbija sad povuče sa EURO 2024?!