Evo kako se proizvodi najkvalitetniji Perfeksov toalet-papir

Promo

31. 05. 2024. u 10:00

Oni u papirnoj industriji znaju koliko su važne tri stavke: sirovina, stručnjaci i mašine

Ево како се производи најквалитетнији Перфексов тоалет-папир

Foto: Shutterstock

Perfeksovi proizvodi su  odavno jedni od omiljenih u gotovo svakom domu, a da li ste se zapitali zašto je to tako? Istini za volju, sigurno da nikad niste razmišljali o srednjem sloju njegovog toalet-papira, o sirovini od koje se prave, o stručnjacima koji nadgledaju svaki tok proizvodnje... sigurno da niste pomislili ni zašto je cotton like serija zapravo comfort line?

Celuloza eukaliptus

Najkvalitetnija celuloza odnosno celuloza eukaliptus koristi se u proizvodnji Perfeksovog cotton like papira. Ova celuloza je supersirovina - ona sama ima sve moćne karakteristike, koje se u ostalim slučajevima dobijaju spajanjem više vrsta drveća. Ne brinite, Perfeks misli i na održivost, tako da uništavanje šuma nije opcija, jednostavno, postoje specijalna drveća koja se koriste u papirnoj industriji a koja se potom ponovo sade, te tako priroda ne gubi.

Stručnjaci koji su osmislili dobitnu kombinaciju

Bez znanja nema imanja, stara je poslovica. Perfeks je okupio vrsni tim stručnjaka koji učestvuju u procesu proizvodnje i koji stvaraju najbolje ubruse i toalet-papire. Oni prate proizvodnu liniju i vode računa da bude ispoštovan "recept" za savršeni toalet-papir i ubrus.

Posebna tehnologija i mašine

Perfeks ima proizvodni pogon samo za obradu celuloze, što znači da u njegovim proizvodima nema ni jedna jedina mrvica reciklaže. A to znači da je papir kvalitetan i bezbedan. Svaka mašina ima svoj zadatak, pa tako kod stvaranja cotton like serije troslojnog papira , koja odiše premium kvalitetom, postoji posebna mašina za svaki sloj, pošto imaju različite uloge prilikom upotrebe.

Spoljni slojevi treba da su istrajni, da imaju veliku moć upijanja i da su bezbedni u dodiru sa osetljivom kožom. A srednji sloj u cotton like seriji sa svojom mikroembosiranom reljefnom strukturom ima zadatak da pruža dodatnu mekoću koja ne iritira čak ni najosetljivije delove tela.

Takođe, Perfeksove rolne će vam sigurno duže trajati od svih drugih, jer imaju više namotaja! Jednostavno je, celuloza je lakša od reciklaže, pa zato u rolnu iste debljine stane više papira., Perfeks zadovoljava IFS (International Food Standard) standard kvaliteta i bezbednosti hrane, koji je prihvatila Globalna incicijativa za bezbednost hrane (Global Food Safety Initiative) i koji je razvijen sa ciljem da proverava kompetentnost proizvođača hrane po pitanju njene bezbednosti i kvaliteta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EURO 2024: Albanci su potpuno šokirani, orlovi imaju razlog za slavlje i razlog za tugu!