NINA KOBILJSKI SE POTRESNIM REČIMA PRISETILA SVOJE UBIJENE ĆERKE EME: "Koga danas iz detinjstva ispratiti? Sa kim se radovati?" (FOTO)

Novosti online

01. 06. 2024. u 08:46

POVODOM maturske šetnje osnovnih škola sa Vračara pod nazivom "Defile malih maturanata" oglasila se Nina Kobiljski, majka ubijene Eme Kobiljski, jedne od žrtava dečaka ubice koji je 3. maja prošle godine ubio devet učenika i radnika obezbeđenja OŠ " Vladislav Ribnikar".

НИНА КОБИЉСКИ СЕ ПОТРЕСНИМ РЕЧИМА ПРИСЕТИЛА СВОЈЕ УБИЈЕНЕ ЋЕРКЕ ЕМЕ: Кога данас из детињства испратити? Са ким се радовати? (ФОТО)

FOTO TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ

- Završi se i 8. razred....Koga danas iz detinjstva ispratiti? Sa kim se radovati? Koga na novom početku bodriti? Nad kim bditi i za koga se nadati? Koga usmeravati?

Koga sa ljubavlju stasalog gledati? Danas njihove drugare, a njima se moliti, zauvek ih voleti i ovu strahotu uz večnu ljubav nekako preživeti...Zauvek Ema, Andrija, Adrijana, Katarina, Sofija, Ana, Bojana, Mara, Angelina i čika Dragan - stoji u objavi Emine majke, Nine Kobiljski.

Šetnja maturanata osnovnih škola sa Vračara pod nazivom "Defile malih maturanata" održana je juče od 11 časova, a tom prilikom učenici su odali počast drugarima koji su tragično stradali u OŠ "Vladislav Ribnikar". Šetnja je počela na Trgu kod Beogradskog dramskog pozorišta, u parku kod Vozarevog krsta, a potom su obučeni u majice u boji svoje škole, šetnju nastavili Mileševskom, Petrogradskom i Njegoševom ulicom.

Osmaci vračarskih škola su tokom jučerašnje šetnje u pratnji direktora i svojih nastavnika odali počast i stradalim učenicima OŠ "Vladislav Ribnikar" polaganjem cveća ispred škole, preneo je Informer.

BONUS VIDEO: MATURANTI VRAČARSKIH ŠKOLA ODALI POČAST: Đaci položili cveće za pokojne drugare iz Ribnikara

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

SRPSKI FUDBALERI OVAJ VELIKI HIT SLUŠALI U SVLAČIONICI: Pevačica se odmah oglasila - Svim srcem uz naše momke (FOTO)