VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA SVE VOZAČE: U narednim danima slede izmene u saobraćaju na ovim putim deonicama

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

01. 06. 2024. u 08:56

NA Pančevačkom mostu će od 03. juna do 15. avgusta, radnim danima i vikendom, od 20 do 5 časova, biti izvođeni radovi na demontaži i postavljanju nove betonske odbojne ograde u levoj traci, u smeru ka Pančevu.

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СВЕ ВОЗАЧЕ: У наредним данима следе измене у саобраћају на овим путим деоницама

Foto P. Milošević

Saobraćaj će se nesmetano odvijati desnom slobodnom saobraćajnom trakom, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije.

Na auto-putu E-75, petlja Avala - petlja Tranšped, ka Nišu, danas u toku svetlog dela dana biće izvođeni radovi na redovnom pregledu portala za saobraćajnu signalizaciju.

Shodno dinamici izvođenja radova, za saobraćaj je zatvorena vozna ili preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati slobodnom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-75, petlja Doljevac - petlja Ražanj, smer ka Beogradu, biće izvođeni radovi na redovnom pregledu portala za saobraćajnu signalizaciju, od 03. do 07. juna, u toku svetlog dela dana.

Saobraćaj će se odvijati slobodnom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-75, kod Ražnja, ka Beogradu, biće izvođeni radovi na zameni dilatacionih spojnica na mostu Šabazovica, od 03. juna od 10 časova do 04. juna do 19 časova.

U prvoj fazi za saobraćaj će biti zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka, a u drugoj preticajna saobraćajna traka.

Na petlji Aerodrom će 03. juna od 7 do 15 časova biti izvođeni radovi na zameni dotrajale pešačke rukohvatne ograde na nadvožnjaku.

Za saobraćaj će biti delimično zatvorena ulivna saobraćajna traka u smeru ka Šidu, a saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom trakom.

(Tanjug)

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura