WIENERAI PREDIKCIJA CENE: Sledeća 100x meme kriptovaluta?

Promo

05. 06. 2024. u 10:14

WIENERAI je novi token koji spaja šarmantnog psa i veštačku inteligenciju kako bi kreirao viralnu meme kriptovalutu sa botom za trgovanje koji pokreće veštačka inteligencija.

WIENERAI ПРЕДИКЦИЈА ЦЕНЕ: Следећа 100x меме криптовалута?

Foto: Promo

Pretprodaja projekta je trenutno u toku i počela je veoma uspešno, prikupivši više od 3,1 milion dolara u prvim nedeljama. Dakle, da li je ovo sledeća meme kriptovaluta koja će eksplodirati?

U našoj predikciji cene za WienerAI, istražićemo koliko visoko bi token $WAI mogao da ode u 2024, 2025 i sve do 2030.

Prognoza cene WienerAI za 2024, 2025, 2030:

2024: Predviđamo da bi WienerAI mogao biti skoro 10 puta veći od cene pretprodaje, dostižući $0,0055 nakon lansiranja.

2025: Verujemo da će WienerAI dalje rasti tokom 2025. godine kako lansira svoj bot za trgovanje veštačkom inteligencijom. Token bi mogao dostići cenu od $0,0090.

2030: WienerAI ima snažan dugoročni potencijal i mogao bi trgovati oko $0,0175 do kraja decenije.

Posetite WienerAI

Šta je WienerAI?

WienerAI je meme kriptovaluta psa, igrajući se sa izuzetno popularnim doge memeom, dok istovremeno stvara nešto novo i jedinstveno. Pas u obliku kobasice ima ludilo naučnika i sarađuje sa veštačkom inteligencijom kako bi izgradio platformu za trgovanje kriptovalutama za kripto trgovce.

Foto: Promo

Ovaj bot za trgovanje pokretan veštačkom inteligencijom uvodi važnu korisnost u WienerAI, što ga razlikuje od drugih meme kriptovaluta. Bot će moći automatski da trguje kripto tokenima i šalje signale za trgovanje vlasnicima tokena $WAI. Obećava da će dati investitorima $WAI ozbiljnu prednost na tržištu kriptovaluta.

Predviđanje cene za WienerAI za 2024. godinu

WienerAI ICO je započeo neverovatno, i još uvek ima nekoliko rundi pretprodaje pre nego što token $WAI bude lansiran na berzama. Sa rastućom potražnjom, predviđamo da bi $WAI mogao da doživi eksplozivne dobitke u ceni kada počne trgovanje i dostigne visoku vrednost od $0,0055 u danima nakon lansiranja.

Token možda neće moći da zadrži tu cenu na početku, ali ne verujemo da će $WAI doživeti isti oštar pad cene kao mnoge druge meme kriptovalute. To je zahvaljujući planiranoj korisnosti tokena i impresivnim nagradama za staking (trenutno 324% APY), što pruža vrednost korisnicima koji zadržavaju svoje $WAI tokene.

Kripto analitičari su još optimističniji u vezi sa WienerAI-jem. Na primer, Jacob 'Crypto' Bury je predvideo da bi $WAI mogao skočiti 100 puta nakon lansiranja.

To povećava naše poverenje u naše predviđanje. Takođe nas uverava da $WAI može zadržati cenu iznad $0,0040 tokom ostatka 2024. godine.

Prognoza cene za 2025. godinu

WienerAI je postavljen za još veće dobitke u 2025. godini, jer očekujemo da će projekat izbaciti svoj bot za trgovanje pokretan veštačkom inteligencijom. Ovo izdanje se očekuje da će generisati ogromnu potražnju za tokenom $WAI, gurajući njegovu cenu do novih rekorda i podsticati kontinuirani interes za projekat.

Token će dobiti dodatni podsticaj od kripto bull tržišta, za koje mnogi analitičari veruju da će dostići punu snagu u 2025. godini. Rastuće cene kriptovaluta neće samo podstaknuti ulaganja u alternativne kriptovalute poput $WAI, već će i povećati potražnju za kripto trgovačkim botovima koji mogu pomoći trgovcima da se snađu na tržištu.

Konačno, koliko visoko $WAI može ići zavisi od toga koliko efikasan bude trgovački bot i da li je za pristup svim njegovim funkcijama potreban $WAI. Iako se WienerAI takmiči sa drugim botovima pokretanim veštačkom inteligencijom, mi verujemo da će $WAI dostići cenu od $0,0090 do kraja godine. To je dobitak od 1,250% u odnosu na današnju cenu pretprodaje.

Analiza cene za WienerAI od 2026. do 2030. godine

Gledajući ka 2026. godini, i dalje mislimo da će WienerAI nastaviti da dobija na vrednosti. Nagrade za staking i bot za trgovanje pokretan veštačkom inteligencijom su snažni podsticaji za vlasnike tokena da ostanu angažovani u projektu i zadrže svoje $WAI čak i kada cena raste.

Osim toga, WienerAI bi mogao da lansira nove razvoje kako tehnologija veštačke inteligencije napreduje. To bi donelo još više vrednosti za vlasnike $WAI tokena i dodatno povećalo potražnju za tokenom.

Kao meme kriptovaluta, verovatno je da će cena $WAI-ja značajno varirati tokom ovog perioda sa usponima i padovima na širem tržištu. Međutim, predviđamo da će trend biti pretežno uzlazan, što će na kraju rezultirati cenom od oko $0,0175 do kraja decenije.

Evo kako predviđamo da će se cena $WAI-ja kretati od 2026. do 2030. godine:

2026: $0,0110

2027: $0,0125

2028: $0,0150

2029: $0,0160

2030: $0,0175

Isplati li se kupiti WienerAI?

Na osnovu našeg predviđanja cene WienerAI-a, token $WAI je snažna kupovina tokom pretprodaje. Ima potencijal da donese gotovo 10 puta veći povrat nakon lansiranja, sa daljim dobitkom u prognozi za period od 2025. do 2030. godine.

Pored toga, vlasnici tokena $WAI mogu zaraditi još više od nagrada za staking. WienerAI ima jednu od najviših stopa nagrada za staking koje smo videli kod meme kriptovaluta, isplaćujući 324% APY investitorima u pretprodaji $WAI-ja.

Naše predviđanje takođe ne uzima u obzir potencijalne povrate koje bi investitori u $WAI mogli ostvariti trgovanjem pomoću WienerAI bota. Bot obećava prednost na kripto tržištu, pa bi vlasnici tokena mogli potencijalno uvećati svoj povrat bez obzira na to šta čini token $WAI.

Posetite WienerAI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD U NEVERICI, RUSIJA ODUŠEVLJENA! Srpski navijači su uzeli bubanj, a onda... (VIDEO)