ALL INCLUSIVE - 639 EVRA: Ponuda za more u Egiptu - slike smeštaja i plaža (FOTO)

Promo

05. 06. 2024. u 11:00

ŽELITE odmor kiji će ispuniti vaša visoka očekivanja? Imamo rešenje za vas!

АЛЛ ИНЦЛУСИВЕ - 639 ЕВРА: Понуда за море у Египту - слике смештаја и плажа (ФОТО)

Foto: Promo

Zamislite mesto gde se istorija susreće sa beskrajnom lepotom prirode, gde pustinjski pejzaži oživljavaju avanturistički duh, a kristalno čisto more poziva na potpuno opuštanje…

Ponavljamo, ne zove se Almaza Bay – pravo ime ovog raja je Marsa Matrouh!

Dobrodošli u Marsa Matrouh - oazu na egipatskom Mediteranu - koja je veoma popularna među turistima iz Italije, Češke, Slovačke, Nemačke… Zadovoljstvo nam je da smo konačno, u saradnji sa Air Serbiom, uspeli da organizujemo dva direktna leta do ove najlepše plaže na čitavom Mediteranu.

U Marsa Matrouh izabrali smo ubedljivo najprijatniji i najkvalitetniji smeštaj za vaš odmor u trajanju od 8, 11 ili 12 dana u našoj organizaciji:

Borg El Arab Beach Resort 4*

Izdvajamo iz ponude sa naše nove destinacije Marsa Matrouh!

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela

Borg El Arab Beach Resort se nalazi na 45 minuta vožnje od Aleksandrije. Ovo odmaralište sa 4 zvezdica na plaži na Sredozemnom moru ima veliku baštensku terasu sa bazenom. Takođe ima wellness centar sa punom uslugom.

Cleopatra Luxury Resort 5*Lux

Izdvajamo iz ponude sa naše nove destinacije Marsa Matrouh! Odmah pored poznatog Almaza Baya! Dvoje dece do 13 godina GRATIS SMEŠTAJ!

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela

Cleopatra Luxury Resort, koji se nalazi u Marsa Matrouh, na 5 minuta hoda od znamenitosti Plaža Al Awam, nudi smeštaj sa bazenom na otvorenom, besplatnim privatnim parkingom, fitnes centrom i vrtom. Hotel se nalazi na peščanoj plaži. Ovaj hotel svojim gostima nudi besplatne ležaljke, suncobrane i peškire.

Rixos Premium Alamein 5*Lux

Ovo nije hotel - ovo je destinacija! Ekskluzivno u Wayout-u! Dvoje dece do 12 godina

GRATIS SMEŠTAJ!

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela

 

Rixos Premium Alamein smešten je na obali Mediterana, sa pogledom na kristalno čisto more. Ovaj neboder napravljen je za sve one koji žele da se prepuste sjaju El-Alameina. Rixos Premium Alamein je osnova za raskošna putovanja tokom cele godine.

Hotel Carols Beau Rivage 5*

Ovo nije hotel - ovo je destinacija! Ekskluzivno u Wayout-u!

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela

Carols Beau Rivage Hotel je odličan izbor za vaš boravak na plaži u Marsa Matrouh. Hotel Carols Beau Rivage se nalazi na privanoj plaži, a u ponudi su i bazeni na otvorenom i u zatvorenom, fitness i spa centar, kao i mogućnost iznajmljivanja opreme za sportove na vodi.

Rixos Alamein 5*Lux

Ovo nije hotel - ovo je destinacija! Ekskluzivno u Wayout-u!

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela

Zauzimajući lokaciju uz plažu duž čuvene severne obale Egipta, Rixos Alamein je hotel sa 5 zvezdica koji nudi prvoklasne spa sadržaje. Rixos Alamein Spa obuhvata razne tretmane i terapije, dopunjene teretanom i 5 bazena za odrasle i decu.

Za sve one koji sa nama još uvek nisu putovali u Španiju, pripremili smo ekskluzivnu ponudu, a posebno za H Top hotele – u kojima je Pun pansion po ceni Polupansiona.

Rezervište odmah jer last minute ponuda za polaske 5. 8. 12. i 15. jun još uvek traje. Kompletnu ponudu možete videti klikom na slike u nastavku teksta.

A za najtraženije ostrvo – Kipar u toku leta 2024 – sa više od 60 hotela u svojoj ponudi pokrivamo sve gradove Aja Napa, Protaras, Limasol, Larnaka...

Rezervacije možete izvršiti putem našeg sajta www.wayout.rs ili tako što ćete nam se obratiti na e-mail: office@wayout.co.rs

Za sve dodatne informacije nam se možete obratiti mejlom na office@wayout.co.rs ili pozivom na broj: +381.11.41.44.284, +381.11.41.44.286, +381.11.41.44.294, +381.11.41.44.295.

Takođe nas možete kontaktirati na brojeve telefona: +38111 4144 284, +381 11 4144 294, +381 11 4144 295 ili +38162 212 282, ili nas posetiti lično u Wayout poslovnici u ulici Gavrila Principa broj 57.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

15 GODINA OD SMRTI MAJKLA DŽEKSONA: NJegov sin objavio fotografiju uz teške reči