Floki raste dok se PlayDoge pojavljuje kao nova P2E meme kriptovaluta sa potencijalom

Promo

06. 06. 2024. u 08:59

KAKO Floki doživljava značajan rast vrednosti, PlayDoge se pojavljuje kao obećavajuća nova meme kriptovaluta Play-to-Earn (P2E), privlačeći značajno interesovanje investitora.

Флоки расте док се PlayDoge појављује као нова P2E меме криптовалута са потенцијалом

Foto: Promo

Neki od vodećih tokena u svetu meme kriptovaluta su nedavno doživeli značajan rast. Jedan takav token je Floki (FLOKI), popularna meme kriptovaluta Play-to-Earn, koja je porasla za preko 50% u poslednjem mesecu nakon niza pozitivnih razvoja.

Još jedan popularni token za Play-to-Earn je PlayDoge (PLAY), matični token nove mobilne kripto-igre koja transformiše ikonični Doge meme u igrivog virtuelnog avatara. Napravivši snažan debi kroz lansiranje pretprodaje, PlayDoge je prikupio preko 370 hiljada dolara za samo nekoliko dana.

Posetite PlayDoge

Floki raste za 50% nakon novih razvojnih projekata

Nakon trgovanja na istom nivou tokom cele 2022. godine, Floki (FLOKI) se vraća među trending meme kriptovaluta u 2024. godini. Ova meme kriptovaluta je porasla za preko 20% u poslednjih 14 dana i 50% u poslednjih 30 dana.

Jedan od razloga za rast cene je najava novog Telegram trgovačkog bota Flokija. Dana 28. maja 2024. godine, Floki je saopštio da će predstaviti Telegram baziranog bota na BNB chain mreži. Bot će podržavati više blockchain mreža, dajući mu prednost u odnosu na neke od Telegram botova, poput Trojan i BonkBot.

Bot je lansiran kao beta na glavnoj mreži tri najveća EVM chain-a. Istog dana kada je najavljen Telegram bot, cena FLOKI tokena povećana je za 14%.

Bikovski momentum se nastavio kada je Coinbase International Exchange najavio da će lansirati perpetualne buduće ugovore za Floki. U tvitu od 23. maja, Coinbase je saopštio da će podržavati perpetualne ugovore za tri glavne meme kriptovalute: Bonk, Shiba Inu i Floki.

Perpetualni ugovor za Floki će biti aktivan 30. maja 2024. godine u 9.30 UTC. Očekuje se da će ova odluka povećati likvidnost Flokija i privući više investitora u projekat.

Floki je takođe najavio novi program Bug Bounty 27. maja. Kroz ovu inicijativu, Floki zajednica može pregledati kod i sprečiti hakovanja u ekosistemu. Floki obećava nagradu do 50.000 dolara za pronalaženje eventualnih grešaka u ekosistemu.

Trenutno, cena FLOKI je na 0,00027 dolara po tokenu i ima tržišnu kapitalizaciju od 2,7 milijardi dolara.

Da li je ova meme kriptovaluta sledeći Floki?

I dok već etablirani P2E tokeni poput Flokija doživljavaju porast vrednosti, investitori takođe pristižu ka novoj P2E meme kriptovaluti u pretprodaji - PlayDoge (PLAY). U roku od dva dana od početka pretprodaje, PlayDoge je prikupio više od 370.000 dolara.

PlayDoge kombinuje ljubav svih prema mimovima sa finansijskim podsticajima. Njegova P2E mobilna igra će imati ikoničnog Dogea kao igrivog avatara. PlayDoge će korisnike odvesti u prošlost dok usvaja nostalgiju 90-ih sa svojom klasičnom 8-bitnom igrom bočnog pomeranja.

U igri, igrači moraju pažljivo brinuti, hraniti i trenirati svoje Doge ljubimce. Igrači mogu prikupljati HP poene kroz nadolazeće mini-igre i popeti se na onlajn tablu da osvoje PLAY tokene kao nagradu.

Ovaj višenamenski token takođe nudi visok prinos stakinga putem svojeg pametnog ugovora. Trenutno, PLAY tokeni mogu biti stakovani kako bi generisali APY (Godišnji procenat prinosa) do 800%. Sa nedavnim porastom cene Flokija, jasno je da investitori traže projekte koji kombinuju moć mimova sa stvarnom korisnošću.

Stoga, PlayDoge bi mogao postati jedna od vodećih P2E meme kriptovaluta na dugi rok. Trenutno, cena PLAY je na $0,005 na pretprodaji.

Posetite PlayDoge

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ENGLESKA OVO UOPŠTE NIJE OČEKIVALA! Evo šta je Novak Đoković rekao na Centralnom terenu posle podviga na Vimbldonu