FIAT HIBRID IDE U KOTEŽ! Evo ko su dobitnici nagrada u takmičenju "Struju štedi da humanost više vredi"

Promo

08. 06. 2024. u 16:00

MINISTARKA Dubravka Đedović Handanović izvukla dobitnika fiće, a Fondacija Mozzart za svaku kovertu donirala sredstva za izgradnju solarne elektrane u Prvoj osnovnoj školi Kralj Petar II u Užicu.

ФИАТ ХИБРИД ИДЕ У КОТЕЖ! Ево ко су добитници награда у такмичењу Струју штеди да хуманост више вреди

Foto: Touch N Touch

Fića ide u Kotež! Izvučeni su dobitnici u nagradnom takmičenju “Struju štedi da humanost više vredi”, a najviše sreće imao je Luka Petković iz beogradskog naselja Kotež koji je osvojio glavnu nagradu - FIAT 500 hibrid! Fondacija Mozzart, uz podršku Ministarstva rudarstva i energetike, pozvala je građane da u aprilu ostvare uštedu energije od minimum jedan odsto u odnosu na isti period prošle godine i pošalju račun kao dokaz, a glumci Nele Karajlić i Nenad Okanović izvukli su dobitnike prečišćivača vazduha, električnih trotineta i zamene stolarije. Dobitnika fiće izvukla je ministarka Dubravka Đedović Handanović, a kompletan spisak možete pogledati na sajtu i društvenim mrežama Fondacije Mozzart.

Foto: Touch N Touch

Interesovanje je bilo još veće nego prošle godine, stiglo je više hiljada koverti, a za svaki poslat račun Fondacija Mozzart je izdvajala sredstva za izgradnju solarne elektrane u Prvoj osnovnoj školi Kralj Petar II u Užicu.

- Imala sam tu čast da izvučem dobitnika fiće hibrida, čestitam Luki! Hvala svim građanima koji štede struju, hvala Fondaciji i naravno, mi smo tu da podržimo sve dobre akcije koje vode ka zelenijoj i čistijoj Srbiji. Drago mi je da će i ove godine biti izgrađena jedna solarna elektrana. Prošle godine je donacija otišla Tehničkoj školi u Valjevu, a ovoga puta ide u Užice - naglasila je ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović.

Foto: Touch N Touch

Nele i Oki su u prethodnom periodu pozivali građane da štede, a dobitnike vrednih nagrada izvlačili su zajedno sa ministarkom u direktnom prenosu na Instagram nalogu Mozzart Fondacije.

Upravitelj Fondacije Borjan Popović naglasio je da je interesovanje ove godine bilo još veće.

Foto: Touch N Touch

- Drugu godinu zaredom smo organizovali nagradno takmičenje “Struju štedi da humanost više vredi”. Hvala Ministarstvu koje je prepoznalo značaj ove akcije, zajedno smo uspeli da motivišemo građane da štede struju, a ujedno smo ostvarili i našu humanu misiju. Stiglo je više hiljada koverti, a ove godine ćemo solarnu elektranu donirati Prvoj osnovnoj školi Kralj Petar II u Užicu.

Foto: Touch N Touch

Dobitnici se mogu javiti na mejl adresu fondacija@mozzart.org kako bi se dogovorili detalji preuzimanja nagrada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TUGA: Preminuo osamnaestogodišnjak od koga je nacija mnogo očekivala na Olimpijskim igrama