Agencija New Media Team na Amalfi Terrazzi organizovala druženje sa medijima povodom 15 godina uspešnog poslovanja

Promo

07. 06. 2024. u 16:32

New Media Team, vodeća regionalna agencija za integrisane komunikacije okupila je više od stotinu kolega iz medija, kako bi im se posebno zahvalila na divnoj saradnji tokom prethodnih 15 godina uspešnog poslovanja koje obeležava ove godine. Agencija sarađuje sa brojnim internacionalnim klijentima i kontinuirano pomera granice na polju komunikacija, zbog čega je jedna od najvećih i najpriznatijih u Srbiji i regionu.

Агенција New Media Team на Amalfi Terrazzi организовала дружење са медијима поводом 15 година успешног пословања

Foto: Vladimir Veličković, Warp Studio

Prema rečima Aleksandre Radujko, vlasnice i generalne direktorke New Media Team-a, 2024. godina biće u potpunosti posvećena obeležavanju velikog jubileja, a tokom godine se organizuju događaji za sve poslovne saradnike. 

"Ovim posebnim okupljanjem želeli smo da se zahvalimo svim našim kolegama iz medija koji su uvek bili uz nas i sa kojima divno i uspešno sarađujemo. Beskrajno nam je drago da su se odazvali u ovolikom broju. Naša međusobna saradnja je svakodnevna, i veoma kvalitetna na šta smo vrlo ponosni. Zajednički smo iznedrili hiljade vesti, ljudskih priča, korporativnih i brend objava. New Media Team, koji čini 65 vrhunskih profesionalaca, nastaviće da kreira priče koje ljudi dele, pamte i koje traju kroz vreme” – istakla je Radujko.

Druženje sa predstavnicima medija upriličeno je na Amalfi Terrazzi na Kosančićevom vencu, jednom od najvećih projekata agencije New Media Team. Na istom mestu je do sada organizovan veliki broj događaja, posetilo ga je preko 10.000 ljudi, a NMT media matine organizovan je kao jedno od poslednjih dešavanja pred završetak ovog izuzetno uspešnog projekta, koji se nakon Beograda seli u Podgoricu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EURO 2024: Albanci su potpuno šokirani, orlovi imaju razlog za slavlje i razlog za tugu!