Cena Bitcoina ponovo dostiže 70.000 dolara dok pretprodaja 99Bitcoins tokena prilazi prekretnici od 2 miliona dolara

Promo

10. 06. 2024. u 14:24

BITCOIN je imao uzbudljivih 24 sata, pri čemu je njegova cena premašila 70.000 dolara po prvi put u poslednje dve nedelje.

Цена Bitcoina поново достиже 70.000 долара док претпродаја 99Bitcoins токена прилази прекретници од 2 милиона долара

Foto: Promo

U međuvremenu, njegov bullish momentum preliva se na njegov ekosistem, dok se novi 99Bitcoins token približava prekretnici od 2 miliona dolara tokom pretprodaje.

Posetite 99Bitcoins

Pozitivne vesti sa tržišta jačaju cenu Bitcoina 

Uzbudljiv napredak je zahvatio kripto tržište i omogućio rast Bitcoina iznad 70.000 dolara.

Trenutno, BTC se trguje po ceni od 70.900 dolara, što predstavlja rast od 2,6% danas, 3,4% ove nedelje i 11,9% ovog meseca. Njegova tržišna kapitalizacija iznosi 1,39 biliona dolara, a 24-časovni obim trgovanja je 36 milijardi dolara, što je povećanje od 18% danas.

Prema rečima poznatog komentatora Kadune, nedavni zaokret u makroekonomskoj politici američke vlade doprinosi bullish cenovnoj akciji Bitcoina.

Kaduna je objasnio da američka vlada otkupljuje državne obveznice sa tržišta po stopi od 2 milijarde dolara nedeljno.

On kaže da će ovo smanjiti stope prinosa na obveznice, dok će povećati likvidnost za rizičnu imovinu, uključujući Bitcoin i druge kriptovalute.

U međuvremenu, hype oko Bitcoina spot ETF-a polako se vraća, dok DaanCrypto izveštava o 15 uzastopnih dana neto priliva u ETF i ukupnom iznosu od 105 miliona dolara u ponedeljak.

Ovo odražava povratak institucionalnog novca u BTC nakon perioda odleva iz ETF-a u aprilu i početkom maja.

Takođe, Tajland i Australija su ove nedelje izazvali talase na ETF areni, s Tajlandom koji je odobrio BTC spot ETF-ove i Australijom koja je lansirala svoje prve.

Dok ove opipljive tržišne inovacije povoljno utiču na cenu Bitcoina, još jedan razvoj dolazi od CEO-a VanEck-a, koji je nedavno predvideo da će tržišna kapitalizacija Bitcoina dostići najmanje polovinu one od zlata.

U razgovoru sa Skotom Melkerom, rekao je:

- Mislim da će Bitcoin na kraju postati najmanje polovina tržišne kapitalizacije zlata. Mislim da će to potrajati još pet ili deset godina. Naši TradFi klijenti su i dalje veoma zbunjeni Bitcoinom i ne žele da pričaju o tome, ali njihovi klijenti ih teraju da pričaju o tome.

CEO VanEck-a nije jedina istaknuta ličnost koja je optimistična u vezi s Bitcoinom. Larry Fink, CEO BlackRock-a, takođe je podržao vodeću kriptovalutu u poslednjih nekoliko meseci.

Očigledno je da kombinacija tržišnih inovacija i pozitivnog sentimenta omogućava Bitcoinu da ponovo dostigne 70.000 dolara.

Međutim, i druge kriptovalute uživaju u pozitivnom momentumu. Njihovi ekosistem tokeni cvetaju, a novopokrenuti 99Bitcoins token pokazuje veliki potencijal jer njegova pretprodaja brzo ide ka 2 miliona dolara.

99Bitcoins Token prikuplja 2 miliona dolara dok vodeći analitičar predviđa 10X

Ovo nije prvi put da 99Bitcoins izaziva pometnju na tržištu. To je prestižni kripto portal koji datira još od 2013. godine, iste godine kada je pokrenut CoinDesk.

Kroz visokokvalitetni sadržaj i stalne inovacije, platforma je privukla 700.000 YouTube pretplatnika i 2.8 miliona pretplatnika na email, uz čitateljstvo njihovog news sajta.

Ali sada 99Bitcoins napreduje sa svojim novim 99Bitcoins tokenom ($99BTC), koji je lansiran na pretprodaji i do sada je prikupio preko 2 miliona dolara.

$99BTC je deo novog sloja Learn-to-Earn, koji, kao što ime sugeriše, nagrađuje korisnike za učenje o kriptovalutama.

Sa kriptom na ivici još jednog istorijskog buma, lansiranje tokena nije moglo doći u bolje vreme.

Korisnici trebaju $99BTC za pristup platformi, čime se povećava potražnja za tokenom proporcionalno popularnosti platforme.

Pored toga, vlasnici imaju pristup signalima za trgovanje kriptovalutama, BRC20 alatima i edukaciji, VIP grupi, nagradama za staking i još mnogo toga.

Analitičari su izrazito optimistični u vezi sa ovim projektom, a Jacob Bury je nedavno spekulisao da bi projekat mogao povećati vrednost 10 puta kada se lansira na berzama.

Trenutna cena je $0.00108, ali će rasti tokom pretprodaje. Sledeće povećanje će biti za šest dana ili kada ukupna prikupljena suma dostigne $2.7 miliona.

Posetite 99Bitcoins

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!